Horoscopul zilei de 2 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 august 2019

Nicio acțiune a persoanei iubite nu trece neobservată de tine. Tot timpul trebuie să deții controlul asupra a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Această caracteristică a personalității este o mare consumatoare de energie, mai ales în plan psihic.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 august 2019

Chiar dacă nu recunoști acest lucru, tot ceea ce faci în această perioadă poate destrăma legătura emoțională dintre tine și partener. Trebuie să faci mai multe compromisuri atunci când vine vorba de viața personală, chiar dacă acest lucru ți se pare ceva clișeic.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 august 2019

Nimic din ceea ce faci nu este compatibil cu dorința sau nevoia de a avea o relație stabilă. Chiar dacă simți că ai anumite drepturi în raport cu cei din jur, trebuie să îți dai seama de faptul că acțiunile tale ajung să îi rănească pe cei dragi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 august 2019

Tensiunea acumulată în ultima perioadă tinde să se extindă chiar și la nivelul stării de sănătate. Durerile musculare și atacurile de panică, toate astea sunt dificil de controlat din cauza agitației interioare pe care o resimți. Ai nevoie să te detașezi de orice context care te destabilizează emoțional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 august 2019

Piedicile pe care ți le pui singură în ceea ce privește cariera sunt foarte ușor de depistat. Mesajul care îți este transmis în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 august 2019

Nici în trecut nu ai putut fi împiedicată în vreun fel să faci lucruri mărețe pentru propria persoană, iar acest aspect nu trebuie să se schimbe. Iubirea și stima de sine sunt două ”daruri” pe care le-ai recâștigat în ultimii ani și nimic nu te va determina să ”renunți” la ele.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 august 2019

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 august 2019

În această perioadă din viața ta alegi să investești timp și energie în dezvoltarea personală. Pentru a-ți menține motivația la cote maxime ai nevoie de noi obiective profesionale. Aici, în carieră, întâmpini destul de multe dificultăți atunci când îți dorești să te faci auzită de anumite persoane pe care le iei drept reper.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 august 2019

Astăzi la birou ai de luat decizii importante. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă. Înainte de a face orice mișcare strategică, cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai. Riscurile este posibil să existe la orice pas, dar asta nu trebuie să îți influențeze în niciun fel motivația.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 august 2019

Nu reușești să găsești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Așteptările pe care le ai de la un posibil partener depășesc orice capacitate de înțelegere sau acceptare sociale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 august 2019

În această perioadă în plan personal simți nevoia să aduci în discuție tot felul de subiecte ciudate, până și pe cele pe care până de curând le considerai ca fiind tabu. Este posibil să fie vorba de un proces de tranziție în care îți testezi propriile limite.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 august 2019

Se pare că în această perioadă ai nevoie de o altfel de recunoaștere la nivel intim. Persoana iubită este un adevărat sprijin pentru tine, dar acest fapt nu anulează nevoia ta de a fi independentă și de a petrece timp cu sine.
Articole astro