Horoscopul zilei de 2 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 august 2018

Astrele acționează în defavoarea ta. Deși de obicei îți susții punctul de vedere, starea emoțională de astăzi nu îți permite să faci asta. La birou ai de luat decizii importante. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 august 2018

Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai atunci când se impune să iei decizii rapide. Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 august 2018

Ești o persoană geloasă și posesivă. Comportamentul tău este unul distructiv. Nimic din ceea ce faci nu este compatibil cu dorința de a avea o relație stabilă. La birou astăzi ai parte de întârzieri și schimbări bruște de situații. Tot ceea ce trăiești te va afecta destul de puternic, pe toate planurile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 august 2018

Firea impulsivă te duce foarte des spre situații limită. Astăzi este important să fii receptivă la ceea ce se întâmplă la birou. Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Oportunitățile de dezvoltare pe care le ai nu se pot concretiza fără ajutorul tău.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 august 2018

Este foarte evident faptul că te afli într-o nouă etapă de dezvoltare profesională. Ești cât de poate de receptivă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Astăzi nu te lași condusă de sentimente sau emoții. Este important pentru tine să adopți o atitudine mai pragmatică în relațiile cu cei din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 august 2018

Nu le permite celor din jur să se folosească de mintea ta analitică pentru a-și crea avantaje în fața altora! Prioritățile tale în momentul de față sunt succesul profesional și confortul pe care îl resimți atunci când reușești să îți atingi obiectivele pe care le ai stabilite.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 august 2018

Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja. Unele schimbări de care ai parte te vor dezechilibra emoțional, dar asta nu înseamnă că vei renunța să lupți pentru a-ți vedea visurile împlinite. Capacitatea ta de a face față situațiilor limită este de apreciat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 august 2018

Creativitatea te ajută să rezolvi rapid problemele care apar astăzi. Elimini lucrurile neesențiale și care nu prezintă importanță și faci tot ceea ce este nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivele profesionale. Seara aceasta de joi este potrivită pentru a petrece timp de calitate alături de prieteni.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 august 2018

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă astăzi. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în acest sens. Scopul acțiunilor tale este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional. În această perioadă trebuie să investești timp și energie în dezvoltarea personală.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 august 2018

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. La birou se anunță o zi agitată din cauza predărilor care au loc. Indiferent de tot ceea ce faci astăzi, reușita este totuși de partea ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 august 2018

Sentimentele tale în raport cu anumite persoane sunt exprimate destul de stângaci. Determinarea de care dai dovadă este ceea ce te ajută să faci față provocărilor zilnice atunci când vine vorba carieră. Astrele sunt destul de îngăduitoare cu tine

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 august 2018

Astăzi îți dai seama că nu mai ești sigură pe raționamentul tău. Chiar dacă alegerile tale par a fi dezirabile, unele dintre ele te duc inevitabil spre zone de conflict interior. Ai nevoie de mai multă calmitate în viața ta. Folosește-te de timpul liber pentru a face tot ceea ce îți face plăcere.
Articole astro