Horoscopul zilei de 2 aprilie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 aprilie 2021

Nu reușești să găsești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Așteptările pe care tu le ai de la un posibil partener depășesc orice capacitate de înțelegere sau acceptare.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 aprilie 2021

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional în raport cu anumite persoane.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 aprilie 2021

Te simți neglijată de anumite persoane importante pentru tine. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Chiar dacă este început de weekend, la birou se anunță o zi agitată din cauza predărilor care au loc. Totul din jur se petrece la o viteză mult prea mare pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 aprilie 2021

În această perioadă duci o luptă interioară dură. Ceea ce i se întâmplă unei persoane dragi ție, te dărâmă din punct de vedere psihic și simți că nu ai la îndemână suficiente ancore pentru a te reechilibra. Lasă-te ajutată! Ai nevoie de cei dragi, cu siguranță.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 aprilie 2021

Atitudinea drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant. Această zi mai călduroasă este potrivită pentru plimbări în aer liber.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 aprilie 2021

Emoțiile proiectate asupra celor din jur pot să ajungă să dezechilibreze anumite relații importante pentru tine. Chiar dacă îți este dificil să menții o atitudine total transparentă în raport cu anumite aspecte profesionale, trebuie totuși să păstrezi limite acceptabile față de ceilalți colegi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 aprilie 2021

Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci atunci când te afli față în față cu persoane care te inhibă. În plan profesional ai parte de reușite și de multe oportunități. Acest lucru se întâmplă pentru că reușești să profiți de toate contextele în care te afli.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 aprilie 2021

Prioritățile tale în momentul de față sunt succesul profesional și confortul pe care îl resimți atunci când reușești să îți atingi obiectivele pe care le ai stabilite. Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja. Unele schimbări de care ai parte te pot însă dezechilibra emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 aprilie 2021

Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru ceilalți. Indiferent de cât de ciudată vei fi pe parcursul zilei, spre seară simți că armonia și încrederea se întorc în viața ta. Chiar și atunci când treci prin momente critice, ai învățat cum să îți regăsești echilibrul interior.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 aprilie 2021

Deși îți dorești claritate și transparență, ai parte doar de confuzie și neînțelegeri. Astrele pulsează destul de mult în ceea ce privește cariera. Îți este dificil să faci față provocărilor de care ai parte, dar nu te dezici de ele. Este o perioadă potrivită pentru dezvoltarea profesională.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 aprilie 2021

Astăzi nu ştii care este direcţia spre care trebuie să te îndrepţi, cea raţională sau cea sentimentală. Acesastă confuzie care devine tot mai persistentă este pentru tine cel mai dificil lucru din viața ta de până acum. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de fapt ceea ce îți dorești tu cu adevărat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 aprilie 2021

Asupra ta își exercită energia un Saturn destul de precaut care încearcă să te ferească de deciziile riscante. Lucrurile se precipită destul de mult în activitatea de la birou. Nimeni nu pare să mai înțeleagă sensul noțiunii ”bun simț„. Este important pentru starea ta interioară să îți analizezi puțin sentimentele și emoțiile.
Articole astro