Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 aprilie 2019

Este complet inutil să îți ocupi timpul încercând să decodifici mesajul transmis de comportamentul celor din jur. De preferat este să te focusezi pe propria stare de bine și prin tot ceea ce faci să reușești să menții armonia în viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 aprilie 2019

Deși îți dorești foarte mult o relație stabilă, nu cedezi în fața oricui. Îți este dificil să îți ascunzi emoțiile. Interlocutorul tău, oricare ar fi acela, va fi ușor indignat de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o ai. În familie reușești să găsești întotdeauna sprijinul de care ai nevoie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 aprilie 2019

Pur și simplu nu reușești să ieși din bula de confort și să acționezi. La nivel teoretic ești o maestră, însă asta nu este suficient. Fiecare amânare pe care o dai schimbării de care ai nevoie te va adânci și mai mult în starea de spirit confuză și neobișnuită pe care o trăiești de ceva timp.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 aprilie 2019

Ai senzația că atât timp cât o să fii tot mai înverșunată împotriva a ceea ce se întâmplă, nimic nu se va rezolva. Ia lucrurile exact cum vin și dă-le forma pe care o dorești! Pe drumul pe care îți alegi să pășești, ești întotdeauna acompaniată de persoane calde și autentice.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 aprilie 2019

Este important pentru tine să adopți o atitudine mai pragmatică în relațiile cu cei din jur, chiar dacă uneori acest mod de a fi nu prezintă avantaje imediate. Nesiguranța emoțională în care trăiești este resimțită și de cei apropiați și fiecare persoană va încerca să afle ce se întâmplă cu tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 aprilie 2019

Uneori este nevoie să ți se amintească să încetinești puțin lucrurile. Exagerarea cu care trăiești zi de zi ajunge să îți ascundă adevăratele sentimente pentru cei din jur. Ești o ”fire alunecoasă” și în multe contexte în care te afli, nu oferi autenticitate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 aprilie 2019

Scopul acțiunilor tale este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional. În această perioadă investești timp și energie în dezvoltarea personală, chiar dacă rezultatele nu apar atât de repede precum ți-ai dori. Este important să nu îți pierzi focusarea.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 aprilie 2019

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional în raport cu anumite persoane.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 aprilie 2019

Vibrațiile astrelor îți oferă un început de săptămână plin de exuberanță și armonie. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de propriile hobby-uri. În ceea ce privește cariera, simți nevoia să îți restructurezi obiectivele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 aprilie 2019

Nu reușești să găsești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Așteptările pe care tu le ai de la un posibil partener depășesc orice capacitate de înțelegere sau acceptare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărăsător - horoscop azi, 2 aprilie 2019

Nu îți găsești locul în această lume și ți se pare că tot ceea ce faci este lipsit de esență. Te ascunzi în spatele unor afirmații pe care ți le repeți constant doar pentru că îți este dificil să accepți că nu faci nimic care să arate respectul de sine. Acționează! Ai nevoie de acțiuni!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 aprilie 2019

Încetează să mai aștepți de la cei din jur să presupună modul în care te simți în anumite contexte. O astfel de așteptare este eronată și îți va aduce dezamăgiri mult mai repede decât te aștepți. De ceva timp nu te simți prea bine din punct de vedere fizic, dar cu siguranța este vorba despre ceva trecător.
Articole astro