Horoscopul zilei de 19 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 octombrie 2020

Firea sceptică care te-a caracterizat dintotdeauna te ține și astăzi în-afara evenimentelor care au loc în viața ta. La birou nu există moment în care situația să nu se întoarcă cu susul în jos, dar acesta este de fapt tot farmecul domeniului de activitate în care lucrezi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 octombrie 2020

Chiar dacă cunoașterea de sine a devenit un scop evident pentru tine, nu îi lași pe cei din jur să fie prea intrusivi în ceea ce te privește. Alegi să te descoperi singură. Activitatea intensă de la birou te ajută să afli lucruri noi despre propriile limite.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 octombrie 2020

Lucrurile noi vor fi predominante în viața ta. Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, sunt multe situații în care te blochezi în fața imprevizibilului. Astăzi alegi să mergi la birou deoarece apar oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 octombrie 2020

Astăzi, într-un context total incomod pentru tine, vei fi pusă la zid de o persoană impertinentă și cu multe pretenții. Deși vei încerca să nu fii conflictuală, este posibil ca anumiți factori să îngreuneze acest proces. În relația personală începi să simți că te afli într-o stare continuă de compromis.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 octombrie 2020

Chiar dacă te gandești mai mult la viitor, încearcă să nu pierzi din vedere prezentul. Acordă mai multă importanță acelor acțiuni care te ajută să ai o viziune pozitivă asupra lumii. La serviciu ar fi bine să revizuiești de două ori lista priorităților înainte de a te apuca de treabă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 octombrie 2020

În această perioadă, în plan personal nu investeşti prea multă energie. Nu ai timp pentru melodrame, de niciun fel. Investești mai mult decât ai făcut-o vreodată în tot ceea ce îți poate aduce echilibru, indiferent că este vorba despre tabieturi alimentare, mișcare în aer liber, citit, yoga etc.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 octombrie 2020

Deși ziua se anunță destul de dificilă din punct de vedere emoțional, acționezi având în spate un bagaj rațional pe care nu îl dezici niciodată. Chiar dacă anumite persoane continuă să te evite în totalitate, acum reușești să accepți cu maturitate acest lucru.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 octombrie 2020

Visurile pe care le aveai pentru viața sentimentală se transformă în adevărate coșmaruri. Lucrurile iau o întorsătură complet neașteptată. Încerci să îți dai seama ce anume ai făcut tu greșit. Te simți dezamăgită și încetezi să mai speri în ideea de ”fericire în doi”.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 octombrie 2020

Astăzi trebuie să iei decizii care pun în pericol orice tip de siguranță de care ai parte în prezent. Cu toate astea, te lași ghidată de ceea ce îți spune intuiția. Ușile către reușită în plan profesional ți se deschid larg în această zi, iar tu trebuie să fii mai prezentă în tot ceea ce se întâmplă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 octombrie 2020

Nu te simți deloc confortabil cu situațiile emoționale intense și asta va cauza conflicte între tine și ceilalți. Mai ales în această zi, alegi să rămâi rezervată și să nu îți ”expui pe tavă” starea afectivă în care te afli. Sfaturile sau compasiunea celor din jur ți se par întotdeauna false.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 octombrie 2020

A aprecia lucrurile simple sau banale de care avem parte ne poate aduce o stare de confort emoțional total autentică. Adevărul poate fi mult prea dureros uneori. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 octombrie 2020

Trebuie să te raportezi la propriul organism ca și cum ar fi un templu. Atunci când cei din jur sunt surprinși de modul în care alegi să faci lucrurile, o atitudine degajată poate fi cea mai potrivită pentru a evita să te simți inconfortabil sau să începi să dai prea multe explicații.
Articole astro