Horoscopul zilei de 19 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 octombrie 2018

Ai nevoie de independență în această perioadă din viața ta, iar tot ceea ce îți dorești este să îți petreci timpul singură. Mai mult decât atât, iei in calcul și posiblitatea de a-ți prelungi weekendul care urmează. Momentele petrecute cu tine pot aduce un plus de vitalitate stării tale interioare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 octombrie 2018

Te simți frustrată cu privire la gândurile pe care mintea ta le produce. Situațiile prin care treci în această zi te invită să simți compasiune față de cei din jur și o vei face cu mare usurință. Încearcă să eviți contextele în care intri în contact cu persoane pe care nu le agreezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 octombrie 2018

Acordă mai multă atenție nevoilor emoționale pe care le ai. Intenția ta de a avea grijă de cei apropiați si de cei pe care îi iubești este foarte vizibilă. Cu toate astea, sunt momente în care ajungi să te neglijezi. Nu te opri din a-ți deschide inima, dar fii sigură ca nu o faci abuziv în ceea ce privește propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 octombrie 2018

Nu vrei să faci compromisuri și să te abați de la propriile princiipii doar pentru a atinge succesul în carieră. Nu crezi în reușita unor astfel de acțiuni. Pentru tine, integritatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de viața profesională, dar mai ales în prietenii. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 octombrie 2018

Deși lucrezi bine în echipă, rămâi totuși o persoană individualistă. Ești de părere că așa te descurci mai bine, mai ales atunci când toate taskurile de care ești responsabilă sunt contra timp. Nici în viața privată lucrurile nu stau altfel. Îți place independența, mai ales cea financiară.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 octombrie 2018

Pasiunea pe care o resimți la sfârșitul acestei săptămâni te va conduce și te va provoca să experimentezi lucruri pe care nu ți le-ai imaginat vreodată. Mai mult decât atât, sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 octombrie 2018

Astăzi, într-un context total incomod pentru tine, vei fi pusă la zid de o persoană pertinentă și cu multe pretenții. Deși vei încerca să nu fii conflictuală, este posibil ca anumiți factori să îngreuneze acest proces. În relația personală începi să simți că te afli într-o stare continuă de compromis.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 octombrie 2018

Acordă mai multă importanță acelor obiceiuri care te ajută să ai o viziune pozitivă asupra lumii! La serviciu ar fi bine să revizuiești de două ori lista priorităților înainte de a te apuca de treabă. Acest sfârșit de săptămână îți aduce destul de multe provocări în plan profesional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 octombrie 2018

A fi lider trebuie să fie un rol destul de provocator. Cu toate astea, îl iei în serios, indiferent în ce context social îți este ”alocat”. Oricine se poate încrede în capacitatea ta de a face lucrurile în maniera corectă. Și la birou ești luată drept exemplu de urmat de către colegi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 octombrie 2018

Pretențiile pe care le au cei din jur de la persoana ta par să devină tot mai exigente cu fiecare zi care trece. Pe moment resimți o stare de satisfacție interioară, dar apoi îți dai seama că acest lucru este în dezavantajul tău. Nu mai ai timp pentru sine și pierzi din vedere propriile nevoi sau visuri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 octombrie 2018

În relația personală te lași cu totul absorbită de ideile partenerului. Modul în care acesta privește viața, ți se potrivește perfect. Cu toatea astea, există riscul de a nu face niciodată acele lucruri pe care le-ai dorit pentru tine. Încearcă să găsești un echilibru în acest sens. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 octombrie 2018

Persoana iubită are o capacitate extraordinară de a te face să te simți iubită și dorită. Deși armonia pe care o trăiești lângă cel ales te ajută să te concetrezi pe obiectivele profesionale, nu reușești să avansezi cu anumite obiective pe care le aveai stabilite de la începutul anului.
Articole astro