Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 noiembrie 2019

Momentele petrecute cu sine pot aduce un plus de vitalitate stării tale interioare. Deși pentru această zi aveai planuri stabilite cu prietenii, starea de spirit te împiedică să le onorezi. Ai nevoie să te retragi din tot ceea ce presupune social. Alegi să citești o carte foarte bună și să savurezi un vin rece.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 noiembrie 2019

Cunoașterea de sine a devenit un scop evident pentru tine. Odată luată această decizie, nu îi vei lăsa pe cei din jur să fie prea intrusivi în ceea ce te privește și cu atât mai mult nu îi vei lăsa să îți influențeze alegerile. Astăzi vei fi pusă la zid de o persoană pertinentă și cu multe pretenții.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 noiembrie 2019

Intuiția se pare că ”lucrează” la cote maxime în aceste zile pentru tine. Faci tot ceea ce îți dictează și simți cum lucrurile se armonizează. Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 noiembrie 2019

Viața de familie este tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți împlinită ca femeie. Nimic nu este mai de preț pentru tine , dintotdeauna. Autoimpunerea de limite exigente te privează de multe lucruri simple, dar pline de culoare pe care viața ți le poate oferi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 noiembrie 2019

Agitația care va avea loc la nivel astral îți va ”zdruncina” destul de mult locul pe care tu simți că îl ai în acest Univers. Ziua aceasta de marți pare a fi una a încercărilor, mai ales atunci când vine vorba de planurile personale pe care tot ajungi să le stopezi din cauza unor motive puerile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 noiembrie 2019

Situațiile prin care treci în această zi te invită să simți compasiune față de cei din jur și o vei face cu mare usurință. Practica aduce perfecțiunea în viața ta! Ai nevoie să-ți exersezi abilitățile pentru a le putea transforma în puncte forte care să îți definească personalitatea.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 noiembrie 2019

Te simți frustrată cu privire la gândurile pe care mintea ta le produce. Situațiile prin care treci în această zi te invită să simți compasiune față de cei din jur și o vei face cu mare usurință. Încearcă să eviți contextele în care intri în contact cu persoane pe care nu le agreezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 noiembrie 2019

Deși lucrezi bine în echipă, rămâi totuși o persoană individualistă. Ești de părere că așa te descurci mai bine, mai ales atunci când toate taskurile de care ești responsabilă sunt contra timp. A te simți total pierdută din punct de vedere emoțional va fi destul de dificil pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 noiembrie 2019

Ești într-o continuă căutare de indicii care să îți sugereze drumul pe care trebuie să pășești. Vezi totul în perspectivă și ești conștientă mereu de implicațiile deciziilor pe care le iei. În plan profesional ai nevoie de mai multă validare. Dintotdeauna ai simțit că nu ești apreciată la adevărata valoare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 noiembrie 2019

Nu vrei să faci compromisuri și să te abați de la propriile princiipii doar pentru a atinge succesul în carieră. Nu crezi în reușita unor astfel de acțiuni. Modul în care alegi să comunici în contexte profesionale este unul retras și evaziv. Nu vrei să dai prea multe explicații în raport cu ceea ce faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 noiembrie 2019

Acordă mai multă atenție nevoilor emoționale pe care le ai. Intenția ta de a avea grijă de cei apropiați si de cei pe care îi iubești este foarte vizibilă. Cu toate astea, sunt momente în care ajungi să te neglijezi. Nu te opri din a-ți deschide inima, dar fii sigură ca nu o faci abuziv în ceea ce privește propria persoană.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 noiembrie 2019

Pentru tine, integritatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de viața profesională, dar mai ales în prietenii. Emoția pe care te fac anumite momente să o trăiești face din tine o fire vulnerabilă, dar nu te sfiești în fața acestei realități.
Articole astro