Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 noiembrie 2018

Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare. Lucrurile ți se vor revela de la sine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 noiembrie 2018

Dacă ești într-o relație romantică, astăzi aproape sigur vei avea parte de conflicte legate de familie. Partenerul nu va fi prea încântat de deciziile pe care le iei. Indiferent de ceea ce faci, va trebui să îți argumentezi alegerile într-un mod constant.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 noiembrie 2018

Limitele emoționale pe care le impui sunt dintre cele mai clare. Deși sunt persoane care încearcă să le ignore, comportamentul tău defensiv este determinant în acest sens. Atunci când trebuie să iei decizii spontane, primul tău aliat este intuiția.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 noiembrie 2018

Firea sceptică care te-a caracterizat dintotdeauna te ține și astăzi în-afara evenimentelor care au loc în viața ta. Poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca și experiență. Cu toate astea, este important pentru istoria ta personală să ai mai mult curaj să faci ceea ce simți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 noiembrie 2018

În plan persoanl, îţi lipseşte acel sentiment de apartenenţă afectivă. Pe parcursul zilei îţi stabileşti cu atenţie priorităţile profesionale. Obiectivele tale sunt dificil de atins și de aceea totul trebuie să fie organizat până la ultimul detaliu. Doar așa vei minimaliza posibilitatea de a eșua.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 noiembrie 2018

Starea de oboseală psihică pe care o resimți se datoarează și modului haotic de a te alimenta. Faci destul de mult abuzuri în acest sens. Chiar dacă în ultima perioadă ai ajuns mai în formă în ceea ce privește silueta, asta nu înseamnă că trebuie să îți neglijezi sănătatea.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 noiembrie 2018

Implicarea într-o serie de evenimente caritabile te ajută să descoperi lucruri despre propria persoană. Cunoaștere de sine este pentru tine un obiectiv prioritar. Această zi de luni aduce în prim plan destul de multe conflicte mai vechi, dar reușești să nu te lași ”atrasă” de haosul emoțional pe care îl presupun.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 noiembrie 2018

Nu vrei să faci compromisuri și să te abați de la propriile princiipii doar pentru a atinge succesul în carieră. O astfel de mentalitate cu siguranță nu este ceva care să te caracterizeze. Chiar dacă neajunsurile emoționale din relație sunt reale, nu renunți să lupți pentru fericirea în doi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 noiembrie 2018

În acest început de săptămână este indicat să rămâi mai rezervată în ceea ce priveste modul în care îți argumentezi alegerile. Fără să îți dai seama de acest lucru, uneori chiar negându-l vehement, adopți o atitudine agresivă și inflexibilitatea ta îi rănește pe cei din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 noiembrie 2018

În această dimineață alegi să te încarci cu energie pozitivă printr-un program intens de sport pe care te gândești să îl introduci în tabieturile zilnice. Pentru tine integritatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de mediul social, dar mai ales în prietenii. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 noiembrie 2018

Partenerul de viață se află mereu în priorităţile tale, deşi petreceţi destul de puţin timp împreună. Jupiter se află în ultima sa decadă. Acestă poziționare va influenţa toate alegerile pe care ai tendinţa să le iei atunci când te afli în impas.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 noiembrie 2018

Exprimarea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi uşor orice neînţelegere care poate apărea între tine și partener. Cu toate astea, alegi să nu o faci. Îți este teamă de ideea acestui compromis emoțional. Din păcate, un astfel de comportament poate aduce dezechilibre profunde în relația pe care o ai.
Articole astro