Horoscopul zilei de 19 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 martie 2022

Întrebările pe care le adresezi celor din jur sunt întotdeauna bine intenționate, chiar dacă mesajul transmis poate fi ambiguu pe alocuri. Liniștea și armonia de care ai parte în plan familiar te ajută să descoperi părți frumoase ale vieții de cuplu.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 martie 2022

Intuiția se pare că ”lucrează” la cote maxime în aceste zile. Faci tot ceea ce îți dictează ea și simți cum lucrurile din jurul tău iau o formă armonioasă. În situațiile tensionate de la birou nu reușești niciodată să fii imparțială. Urăști nedreptatea și nepotismul! 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 martie 2022

Deși ești genul de persoană care alege să viseze cu ochii deschiși, consideri că aceasta este cea mai simplă modalitate de a te elibera din mrejele gândirii sau atitudinii negative. Cu cât țintele tale sunt mai sus, cu atât determinarea și implicarea ta în tot ceea ce faci dau mai multe rezultate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 martie 2022

Deși ziua se anunță destul de dificilă din punct de vedere emoțional, acționezi având în spate un bagaj rațional pe care nu îl dezici niciodată. Chiar dacă anumite persoane continuă să te evite în totalitate, acum reușești să accepți cu maturitate acest lucru.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 martie 2022

Deși consideri despre sine că știi să pui limite, sunt multe situații în care treci barierele emoționale sau sociale impuse de alte persoane. Nevoia de a fi mereu în centrul atenției este cea care te ține ancorată într-o stare de exuberanță falsă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 martie 2022

Această zi aduce în viața ta posibilitatea de a face alegeri importante pentru propria familie. Anumiți factori externi pe care tu nu îi poți controla reușesc totuși să te mai tulbure. Prieteniile din viața ta sunt superficiale și se bazează pe hrănirea constantă a ego-ului tău.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 martie 2022

Nu te simți deloc confortabil cu situațiile emoționale intense și asta va cauza conflicte între tine și ceilalți. Mai ales în această zi, alegi să rămâi rezervată și să nu îți ”expui pe tavă” starea afectivă în care te afli. Sfaturile sau compasiunea celor din jur ți se par întotdeauna false.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 martie 2022

Atunci când este vorba de contexte ”greoaie” din punct de vedere emoțional, poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca și experiență. Chiar dacă viața de zi cu zi îți oferă totuși suficiente satisfacții, dorința de a atinge perfecțiunea îți călăuzește întreaga plajă de acțiuni. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 martie 2022

Demersurile exacte și focusate te ajută întotdeauna să ajungi în locul pe care ți-l dorești. Chiar dacă pentru tine cariera este prioritară, viața personală nu are de suferit din această cauză. Reușești să faci tot ceea ce îți propui și nici nu îi neglijezi pe cei din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 martie 2022

Cu o prezență destul de perceptibilă a lui Venus în casa relațiilor, îți dai seama că tot ceea ce faci în plan personal are menirea să îți aducă împlinirea de care ai nevoie. Firea sceptică te ține și pe parcursul acestei zile în afara evenimentelor care au loc în jurul tău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 martie 2022

Pretențiile pe care le au cei din jur de la persoana ta par să devină tot mai exigente cu fiecare zi care trece. Pe moment resimți o stare de satisfacție interioară, dar apoi îți dai seama că acest lucru este în dezavantajul tău. Nu mai ai timp pentru sine și pierzi din vedere propriile nevoi sau visuri.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 martie 2022

Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Atunci când ai de-a face cu persoane explozive, te retragi în propriul univers. Nu îți place acest stil de comunicare. Mai mult decât atât, ești și o fire sensibilă.
Articole astro