Horoscopul zilei de 19 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 martie 2021

Din cauza influenței pe care o are Luna asupra zodiei tale, astăzi este posibil să te adâncești și mai mult în starea apatică în care te afli deja. În jurul tău nu găsești ancore emoționale care să te ajute să ”nuanțezi” altfel propria stare și alegi să te complaci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 martie 2021

Deși astăzi vei încerca să nu fii conflictuală, este posibil ca anumiți factori să îngreuneze accesarea unei stări interioare calme și rezonabile. În relația personală te lași absorbită de ideile partenerului. Modul în care acesta privește viața, ți se potrivește perfect. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 martie 2021

Ai nevoie de un nou început. De asemenea, este important să îți focalizezi atenția și spre ”zdruncinarea” tabieturilor nesănătoase. Acestea ajung să îți consume o bună parte din energie. Pentru a face față provocărilor zilnice, ai nevoie de mai multă vitalitate și activități care să îți mențină motivația.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 martie 2021

Odată ce ai ajuns într-un punct riscant, este important să te ”propulsezi” cu determinare către zona în care îți dorești să ajungi. A sta prea mult pe gânduri poate încetini anumite reacții, iar efectele vor fi dificil de manageriat. Stăpânirea de sine este cheia succesului în astfel de contexte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 martie 2021

Ai în minte obiecte fixe și bine definite și nimic nu îți va sta în cale pentru a le îndeplini. În plan personal nu investeşti prea multă energie. Nu ai timp pentru melodrame, de niciun fel. Pentru tine totul este foarte simplu, mai ales atunci când drumul pe care mergi îți este clar.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 martie 2021

Persoana iubită este de un real ajutor pentru tine și tu știi și apreciezi acest lucru. Chiar dacă de multe ori încerci să faci doar ceea ce simți, nici asta nu îți aduce împlinirea. Indiferent de deciziile pe care le iei, trebuie să existe un echilibru între emoțional și rațional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 martie 2021

Astrele te împing de la spate să acționezi impulsiv, dar starea de echilibru pe care o resimți te ajută să gândești rațional și calculat. Astăzi vei fi pusă la zid de o persoană pertinentă și cu multe pretenții. Tot ceea ce vei alege să faci în această situație este să rămâi indiferentă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 martie 2021

În plan persoanl, îţi lipseşte sentimentul de apartenenţă afectivă. Pe parcursul zilei îţi stabileşti cu atenţie priorităţile profesionale. Obiectivele tale sunt dificil de atins și de aceea totul trebuie să fie organizat până la ultimul detaliu. Doar așa vei minimaliza posibilitatea de a eșua.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 martie 2021

Cauți apreciere din partea tuturor celor din jur. Nu reușești să depășești această nevoie asiduă și indiferent de context, dorești validare. La rândul tău însă, nu oferi nimic de genul. Nimic din ceea ce trăiesc cei din jur nu prezintă niciun interes pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 martie 2021

Cunoașterea de sine a devenit un scop evident pentru tine. Odată luată această decizie, nu îi vei lăsa pe cei din jur să fie prea intrusivi în ceea ce te privește. Începi să devii mai conștientă de neajunsurile emoționale pe care le ai în relația personală.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 martie 2021

Intuiția se pare că ”lucrează” la cote maxime în aceste zile. Faci tot ceea ce îți dictează. Simți cum lucrurile se armonizează. Ai o viziune clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 martie 2021

Anxietatea este cea care deține controlul asupra multor aspecte ale vieții tale. Trebuie să reușești să ieși cumva din cercul vicios care s-a creat în timp în raport cu o anumită persoană. Nimic din ceea ce faci nu îți va aduce echilibrul de care ai nevoie dacă te lași iar și iar ”trasă în spate” de aspecte banale ale relației respective.
Articole astro