Horoscopul zilei de 19 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 martie 2020

Iluzia pe care o trăiești atunci când vine vorba de controlul asupra propriei vieți se spulberă rapid la aflarea unor vești triste. Te simți epuizată și îți este teamă că fără să vrei, vei ceda. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 martie 2020

Anxietatea este cea care deține controlul asupra multor aspecte ale vieții tale. Trebuie să reușești să ieși cumva din cercul vicios care s-a creat în timp în raport cu o anumită persoană. Nimic din ceea ce faci nu îți va aduce echilibrul de care ai nevoie dacă te lași iar și iar ”trasă în spate” de aspecte banale ale relației respective.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 martie 2020

Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna cea recomandată. Modul în care se aliniază planetele te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Pentru a putea recăpăta starea de încredere în ceea ce va urma, ai nevoie să fii înconjurată de persoane pozitive.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 martie 2020

Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ”ajustări” necesare propriei vieți. Sunt multe lucruri pe care ți le dorești, dar în același timp ești conștientă că orice decizie pe care o iei trebuie să fie chibzuită. Nu îți dorești să mai ajungi în alt impas financiar.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 martie 2020

Deși armonia pe care o trăiești alături de cel ales te ajută să te concentrezi pe obiectivele profesionale, nu reușești să avansezi cu anumite proiecte pe care le coordonezi. Ești de părere că acest lucru se va întâmpla doar dacă viața îți va oferi anumite oportunități pe care tu le aștepți de mult timp.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 martie 2020

Limitele emoționale pe care le impui sunt dintre cele mai clare. Deși sunt persoane care încearcă să le ignore, comportamentul tău defensiv este determinant în acest sens. Atunci când trebuie să iei decizii spontane, primul tău aliat este intuiția.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 martie 2020

Nu vrei să faci compromisuri și să te abați de la propriile princiipii doar pentru a atinge succesul în carieră. Chiar dacă neajunsurile emoționale din relație sunt reale, nu renunți să lupți pentru fericirea în doi. Demersurile exacte și focusate te ajută întotdeauna să ajungi în locul pe care ți-l dorești.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 martie 2020

Astăzi te simți copleștită de starea de stres care îți inundă corpul. Este posibil să fie vorba de un răspuns anxios având în vedere că nu reușești să faci tot ceea ce îți propui. De asemenea, ești destul de îngrijorată cu privire la starea de sănătate. Nu te-ai simțit prea bine în ultima perioadă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 martie 2020

În viața profesională ai multe lucruri de pus la punct. Cu toate astea, în această perioadă tensionată îți este destul de greu să îți dai seama care este direcția spre care trebuie să te îndrepți. Ești nesigură în ceea ce privește intențiile anumitor persoane și de aceea alegi să fii rezervată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 martie 2020

Firea sceptică care te-a caracterizat dintotdeauna te ține și astăzi în-afara evenimentelor care au loc în jurul tău. Poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca experiență. Cu toate astea, este important să ai mai mult curaj să faci ceea ce simți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 martie 2020

În plan persoanl, îţi lipseşte sentimentul de apartenenţă afectivă. Pe parcursul zilei îţi stabileşti cu atenţie priorităţile profesionale. Obiectivele tale sunt dificil de atins și de aceea totul trebuie să fie organizat până la ultimul detaliu. Doar așa vei minimaliza posibilitatea de a eșua.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 martie 2020

Alinierea Venus - Marte îți îndreaptă atenția către relația platonică pe care o ai cu o anumită persoană. În plan personal ai nevoie să ți se amintească mereu care sunt calitățile pentru care ești iubită. Dacă acest lucru nu se întâmplă, devii nesigură cu privire la tot ce este în jur.
Articole astro