Horoscopul zilei de 19 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 martie 2019

În această dimineață alegi să te încarci cu energie pozitivă printr-un program intens de sport pe care te gândești să îl introduci și în tabieturile zilnice. Pentru tine integritatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de contextele sociale, dar mai ales în prietenii. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 martie 2019

Partenerul de viață se află mereu în priorităţile tale, deşi petreceţi destul de puţin timp împreună. Saturn se află în ultima sa poziție retrogradă. Acestă poziționare va influenţa toate alegerile pe care ai tendinţa să le iei atunci când te afli în impas.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 martie 2019

Nu vrei să faci compromisuri și să te abați de la propriile princiipii doar pentru a atinge succesul în carieră. O astfel de mentalitate cu siguranță nu este ceva care să te caracterizeze. Chiar dacă neajunsurile emoționale din relație sunt reale, nu renunți să lupți pentru fericirea în doi.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 martie 2019

Demersurile exacte și focusate te ajută întotdeauna să ajungi în locul pe care ți-l dorești. Chiar dacă pentru tine cariera este prioritară, viața personală nu are de suferit din această cauză. Reușești să faci tot ceea ce îți propui și nici nu îi neglijezi pe cei din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 martie 2019

Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Atunci când ai de-a face cu persoane explozive, te retragi în propriul univers. Nu îți place acest stil de comunicare. Mai mult decât atât, ești și o fire sensibilă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 martie 2019

Chiar dacă îți este greu să accepți acest lucru, relația personală nu mai reprezintă o prioritate pentru tine. Dezamăgirile de care ai avut parte de-a lungul timpului te-au ”forțat” să îți găsești alte puncte de reper în ceea ce privește echilibrul interior, iar partenerul romantic nu face parte dintre ele.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 martie 2019

Chiar dacă nu te simți confortabil făcând acest lucru, pentru cariera ta este important să preiei inițiativa. Nu te simți pregătită să faci față unei noi provocări profesionale, dar asta nu înseamnă că nu te vei descurca excepțional. Trebuie doar să ai încredere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 martie 2019

Situațiile încărcate emoțional prin care treci în această zi te invită să simți compasiune față de cei din jur și o vei face cu mare usurință. Încearcă să eviți contextele în care intri în contact cu persoane pe care nu le agreezi. Acestea pot scoate la iveală frustrări profunde care îți vor da toată armonia peste cap.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 martie 2019

Starea de oboseală psihică pe care o resimți de ceva timp se datoarează și modului haotic în care te alimentezi. Faci destul de mult abuzuri în acest sens. Chiar dacă în ultima perioadă ai ajuns mai în formă în ceea ce privește silueta, asta nu înseamnă că trebuie să îți neglijezi sănătatea.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 martie 2019

Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Cu o prezență destul de perceptibilă a lui Venus în casa relațiilor, îți dai seama că tot ceea ce faci în plan personal are menirea să îți aducă împlinirea de care ai nevoie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 martie 2019

Firea sceptică te ține și pe parcursul acestei zile în-afara evenimentelor care au loc în viața ta. Poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca și experiență. Cu toate astea, este important pentru istoria ta personală să ai mai mult curaj să faci ceea ce simți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 martie 2019

Intuiția se pare că ”lucrează” la cote maxime în aceste zile pentru tine. Faci tot ceea ce îți dictează ea și simți cum lucrurile se armonizează. În situațiile tensionate de la birou nu reușești niciodată să fii imparțială sau să nu îți expui părerea. Urăști tot ceea ce are legătură cu nedreptatea și nepotismul!
Articole astro