Horoscopul zilei de 19 martie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 martie 2018

Îţi lipseşte acel sentiment de apartenenţă afectivă. Încerci să îţi dai seama de ce nimic nu mai este cum era altădată. Pe parcursul zilei o să îţi stabileşti cu atenţie priorităţile profesionale. Obiectivele tale sunt dificil de atins. Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 martie 2018

Nimic din ceea ce se întâmplă la birou nu reuşeşte să te dezechilibreze. În plan personal nu investeşti prea multă energie. Atunci când ai de luat decizii importante, nu te bazezi pe confirmarea celorlalți. Indiferent de contextul social, reușești să faci față presiunilor la care ești supusă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 martie 2018

Deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care aveai încredere. Expunerea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi uşor această neînţelegere. Cu toate astea, alegi să nu o faci. Îți este teamă de ideea acestui compromis emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 martie 2018

Această zi este intensă pentru tine în plan personal. Partenerul se află mereu în priorităţile tale, deşi petreceţi puţin timp împreună. Saturn se află în ultima sa decadă. Acesta va influenţa toate alegerile pe care ai tendinţa să le iei atunci când te afli în impas. Lasă-te ghidată de energia lui!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 martie 2018

Eşti pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane nerespectuoase. Îţi este greu să îţi menţii intactă conduita. Nu suporți grosolănia! Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera armonioasă de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 martie 2018

Viaţa ta personală este plină de pasiune. Tot ceea ce faci în această perioadă are menirea de a te face fericită. Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate. Nu scapi niciodată de responsabilitate în astfel de situaţii.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 martie 2018

Știi cum să menții o atmosferă placută la locul de muncă. Acest lucru te ajută să-ți crești productivitatea, dar te face mai plăcută și în fața colegilor. Ai grijă la prietenii falși! Aceștia sunt ușor de depistat dacă însă îți dorești să mizezi și să te încrezi în trasparența sentimentelor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 martie 2018

Deşi frustrările pe care le ai în plan personal nu te lasă să simţi asta, meriţi şansa de a fi fericită. Această zi de luni aduce zâmbete şi culoare în viaţa ta. Dacă este vorba despre carieră, astrele se agită să îţi ofere oportunităţi interesante de care tu vei profita la maxim.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 martie 2018

Nu eşti suficient de receptivă! La birou sunt colegi care vor mereu să te lase cu un pas în urmă. Încearcă să fii mai tenace! Abilitățile tale de lider îi consternează uneori pe cei care își doresc să nu ai succes. Cu toate astea, tu știi prea bine că ai parte de tot sprijinul echipei pe care o coordonezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 martie 2018

Trebuie să înveţi să faci faţă presiunilor sociale, fără ca sistemul tău de valori să fie însă afectat. Chiar dacă eşti sigură pe ceea ce ştii, la birou nu reuşeşti să îţi arăţi abilităţile. Firea ta retrasă și sceptică nu este în avantajul tău. Este important să lucrezi la aceste caracteristici ale personalității.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 martie 2018

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, trebuie să acţionezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti. Începuturile aduc mereu multă energie şi entuziasm în viaţa ta. Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta astăzi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 martie 2018

Decizia de a lucra puțin la aspectul fizic este una excelentă. Ai un plan pe care îl urmezi cu strictețe. Succesul în plan profesional îţi este garantat atât timp cât reușești să te sustragi din fața vicleniei celor din jur. Atunci când vine vorba de viața personală, nu ai nicio garanție în ceea ce îl privește pe cel ales.
Articole astro