Horoscopul zilei de 19 mai 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 mai 2022

Ideea de ”echilibru interior” a ajuns să fie o utopie pentru tine. Evenimentele care au loc nu te fac decât să crezi din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă eșecul. Cu toate astea, pe alocuri găsești unele ”ancore” de care te agăți pentru a ieși la liman.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 mai 2022

Modul în care ajungi să integrezi tot ceea ce ți se întâmplă în plan personal te va ajuta să continui toate ”bătăliile” pe care le duci cu umbrele trecutului. Suferința pe care ai trăit-o de mic copil a făcut din tine o persoană sensibilă, cu multe prejudecăți și cu o incapacitate evidentă de a se lăsa iubită.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 mai 2022

Această zi este destul de dificil de îndurat din punct de vedere emoțional. Deși nu îți dorești acest lucru și te încrezi în resursele tale interioare, oboseala psihică îți acaparează existența. Ești din ce în ce mai absentă în raport cu ce se întâmplă în jur, iar irascibilitatea este la cote maxime.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 mai 2022

În zilele următoare vei încerca să te focusezi asupra proiectelor personale. Acestea îți oferă întotdeauna doza de împlinire de care ai nevoie. Relațiile din viața ta au nevoie de consecvență, iar tu nu prea mai oferi asta. Oare de ce?

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 mai 2022

Cu cât țintele tale sunt mai sus, cu atât determinarea și implicarea ta în tot ceea ce faci dau mai multe rezultate. Frustrările acumulate de-a lungul timpului ies la iveală în contexte nepotrivite. Astăzi îți este testată stăpânirea de sine.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 mai 2022

Firea retrasă și sceptică nu este în avantajul tău în cadrul colectivului de la birou. Ai senzația că cei din jur încearcă să te țină deoparte de ”miezul” acțiunii. Nu te simți inclusă, apreciată și din această cauză sentimentul de neapartenență devine tot mai acut.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 mai 2022

Neîncrederea în sine devine parte integrantă a oricărui acțiuni pe care o întreprinzi. Mai mereu te uiți peste umăr pentru a surprinde reacțiile celor din jur. Oare de ce opinia celorlalți definesc atât de mult modul în care tu îți trăiești viața?

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 mai 2022

Vitalitatea îți lipsește cu desăvârșire. Chiar dacă tu îți dorești să faci multe lucruri pe parcursul unei zile, te ”împiedici” mereu de tot felul de stări de neliniște care te fac să îți pierzi concentrarea. Energia lui Saturn zdruncină din rădăcini o amintire neplăcută.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 mai 2022

Tot ceea ce resimți în urma unui profund dezechilibru emoțional este frustrare și dezamăgire. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt puse întotdeauna în practică, ai parte de aprecierea celor dragi. Susținerea lor poate avea un rol motivator extrem de important.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 mai 2022

Astăzi te simți copleștită de starea de stres care îți inundă corpul. Este posibil să fie vorba de un răspuns anxios având în vedere că nu reușești să faci tot ceea ce îți propui. Este important să înveți să fii mai răbdătoare cu tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 mai 2022

În viața profesională ai multe lucruri de pus la punct. Cu toate astea, îți este destul de greu să îți dai seama care este direcția spre care trebuie să te îndrepți. Ești nesigură în ceea ce privește intențiile anumitor persoane și de aceea alegi să fii rezervată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 mai 2022

Alinierea prezentă între Venus și Saturn îți îndreaptă atenția către relația platonică pe care o ai cu o anumită persoană. În plan personal ai nevoie să ți se amintească mereu care sunt calitățile pentru care ești iubită. Dacă acest lucru nu se întâmplă, devii nesigură cu privire la tot ce este în jur.
Articole astro