Horoscopul zilei de 19 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 mai 2020

Starea de conflict interior pare să se aplaneze. Vezi lucrurile cu mai multă claritate și maturitate. Responsabilitatea pe care o aruncai asupra altor persoane în raport cu propriile eșecuri, nu mai există în modelul tău comportamental. În prezent ești mult mai echilibrată, din toate punctele de vedere.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 mai 2020

Deși tu nu ai aceiași încredere în reușită ca altădată, persoana iubită îți oferă susținerea și înțelegerea de care ai nevoie pentru a reuși să îți setezi obiective înalte și să le și atingi. În ceea ce privește anumite relații din viața ta, continui să te înșeli în legătură cu intențiile persoanelor în cauză.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 mai 2020

Te afli mereu într-o postură duală. Luarea deciziilor este un proces de care te ferești întotdeauna. Legătura Soare-Lună poate ”amesteca” energiile în viața ta. Astăzi te vei trezi făcând lucruri pe care le-ai negat sau dezaprobat o bună perioadă de timp. Indiferent că zilele ți se par obositoare sau mai calme, reușești să îți atingi întotdeauna obiectivele.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 mai 2020

A fi lider trebuie să fie destul de provocator. Cu toate astea, îți iei în serios acest rol pe care l-ai primit în cadrul anturajului de prieteni. Oricine se poate încrede în capacitatea ta de a face lucrurile în maniera corectă. Și în plan profesional întotdeauna ești luată drept exemplu de urmat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 mai 2020

Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Este posibil ca implicarea ta în ceea ce faci să lase de dorit, mai ales având în vedere faptul că la birou este nevoie să rămâi consecventă în acțiuni. Cu precădere în aceste început de săptămână, vei încerca să te focusezi asupra proiectelor personale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 mai 2020

Schimbările bruște de dinamică din plan personal te scot cu brutalitate din zona de confort. Fără să îți dai seama de acest aspect, îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră. Încrederea absolută pe care o oferi anumitor persoane din anturajul de la muncă te face să fii vulnerabilă în fața șefilor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 mai 2020

Recunoșterea propriilor sentimente te ajută să găsești echilibrul în raport cu propria lume interioară. Deși nu reușești să te adaptezi așa cum ți-ai dori schimbărilor care au loc la birou, faci tot ceea ce ține de tine pentru ca acest proces să fie unul armonios.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 mai 2020

Indiferent de ceea ce spun cei din jur, știi despre sine că ești și o persoană perseverentă. Lupți cu înverșunare pentru ceea ce îți dorești. Chiar dacă drumul de parcurs până la atingerea succesului este întotdeauna anevoios, niciodată nu ai dat înapoi din fața provocărilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 mai 2020

Astăzi, într-un context total incomod pentru tine, vei fi pusă la zid de o persoană impertinentă și cu multe pretenții. Deși vei încerca să nu fii conflictuală, este posibil ca anumiți factori să îngreuneze acest proces. În relația personală începi să simți că te afli într-o stare continuă de compromis.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 mai 2020

Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, mai ales cu ceea ce îți tot dorești să demonstrezi, ție sau lumii din jur. Deși consideri despre sine că știi să pui limite, sunt situații în care treci cu ușurință barierele emoționale sau sociale impuse în raport cu anumite persoane.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 mai 2020

Ești văzută ca fiind o persoană căreia i se poate acorda încredere absolută. Pentru tine, acest statut social ți se pare dificil de integrat. Simți că ești responsabilă ca cei din jur să nu fie răniți sau dezamăgiți. Compromisurile pe care ajungi să le faci în raport cu propriul confort sunt de necontestat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 mai 2020

Deși armonia pe care o trăiești alături de cel ales te ajută să te concentrezi pe obiectivele profesionale, nu reușești să avansezi cu anumite proiecte. Ești de părere că acest lucru se va întâmpla doar dacă viața îți va oferi anumite oportunități pe care tu le aștepți de mult timp.
Articole astro