Horoscopul zilei de 19 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 mai 2019

A aprecia lucrurile simple sau banale de care avem parte ne poate aduce o stare de confort emoțional total autentică. Adevărul poate fi mult prea dureros uneori. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 mai 2019

Nu te simți deloc confortabil cu situațiile emoționale intense și asta va cauza conflicte între tine și ceilalți. Mai ales în această zi, alegi să rămâi rezervată și să nu îți ”expui pe tavă” starea afectivă în care te afli. Sfaturile sau compasiunea celor din jur ți se par întotdeauna false.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 mai 2019

Trebuie să te raportezi la propriul organism ca și cum ar fi un templu. Atunci când cei din jur sunt surprinși de modul în care alegi să faci lucrurile, o atitudine degajată poate fi cea mai potrivită pentru a evita să te simți inconfortabil sau să începi să dai prea multe explicații.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 mai 2019

Venus pare că te ghidează în toate sectoarele vieții, dar mai ales atunci când este vorba de implicații emoționale. Oboseala pe care o resimți în urma implicării în proiecte profesionale de mare anvergură te forțează să iei o pauză de la tot. O vacanță este binemeritată în această perioadă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 mai 2019

Evenimentele din familie te afectează destul de serios. Pentru tine este importantă armonia în relațiile cu cei din jur. Cu toate astea, nu trebuie să acorzi celorlalte persoane din viața ta o putere atât de mare atunci când vine vorba de echilibrul tău emoțional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 mai 2019

Pretențiile pe care le au cei din jur de la persoana ta par să devină tot mai exigente cu fiecare zi care trece. Pe moment resimți o stare de satisfacție interioară, dar apoi îți dai seama că acest lucru este în dezavantajul tău. Nu mai ai timp pentru sine și pierzi din vedere propriile nevoi sau visuri.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 mai 2019

Persoana iubită are o capacitate extraordinară de a te face să te simți iubită și dorită. Deși armonia pe care o trăiești lângă cel ales te ajută să te concetrezi pe obiectivele profesionale, nu reușești să avansezi cu anumite obiective pe care le aveai stabilite de la începutul anului.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 mai 2019

Deși ziua se anunță destul de dificilă din punct de vedere emoțional, acționezi având în spate un bagaj rațional pe care nu îl dezici niciodată. Chiar dacă anumite persoane continuă să te evite în totalitate, acum reușești să accepți cu maturitate acest lucru.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 mai 2019

Încă de la începutul zilei totul este destul de greoi pentru tine din punct de vedere emoțional. Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ei știu că în aceste momente ai nevoie de spațiu și timp. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 mai 2019

Încearcă să eviți contextele în care intri în contact cu persoane pe care nu le agreezi. Acestea pot scoate la iveală frustrări profunde care îți vor da toată armonia peste cap. În viața profesională ai multe lucruri de pus la punct. Cu toate astea, îți este destul de greu să îți dai seama care este direcția spre care trebuie să te îndrepți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 mai 2019

În această perioadă, în plan personal nu investeşti prea multă energie. Nu ai timp pentru melodrame, de niciun fel. Investești mai mult decât ai făcut-o vreodată în tot ceea ce îți poate aduce echilibru, indiferent că este vorba despre tabieturi alimentare, mișcare în aer liber, citit, yoga etc.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 mai 2019

Pentru tine integritatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de mediul social, dar mai ales în prietenii. Situațiile prin care treci în această zi te invită să simți compasiune față de cei din jur și o vei face cu mare usurință.
Articole astro