Horoscopul zilei de 19 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 iulie 2018

La munca te încadrezi mereu în categoria angajaților model. Deși lucrezi bine în echipă, rămâi totuși o persoană individualistă. Consideri că așa te descurci mai bine, mai ales atunci când toate taskurile de care ești responsabilă sunt contra timp. Nici în viața privată lucrurile nu stau altfel.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 iulie 2018

Nu vrei să faci compromisuri și să te abați de la propriile princiipii doar pentru a atinge succesul în carieră. Astfel de mișcări imorale nu te reprezintă ca persoană. Pentru tine integritatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de mediul social, dar mai ales în prietenii. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 iulie 2018

Situațiile prin care treci în această zi te invită să simți compasiune față de cei din jur și o vei face cu mare usurință. Încearcă să eviți contextele în care intri în contact cu persoane pe care nu le agreezi. Acestea pot scoate la iveală frustrări profunde care îți vor da toată armonia peste cap.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 iulie 2018

Știi cum să menții o atmosferă placută la locul de muncă și acest lucru te ajută să-ți crești productivitatea. Ai grijă la prietenii falși care te înconjoară! Această zi de joi pare să fie destul de intensă în plan emoțional. Vei fi pusă la zid de persoane pertinente și cu foarte multe pretenții.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 iulie 2018

A cere părerea celorlalți colegi poate să denote deschidere din partea ta. Această flexibilitate profesională te poate ajuta să atragi de partea ta persoanele cheie care îți pot netezi drumul spre succes. Acasă, în familie, nu mai ești dispusă să faci compromisuri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 iulie 2018

Practica aduce perfecțiunea în viața ta! Ai nevoie să exersezi tot felul de abilități pentru a le putea transforma în puncte forte care îți definesc personalitatea. Viața de familie este tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți împlinită ca și femeie. Nimic nu este mai de preț pentru tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 iulie 2018

Astăzi este important să acorzi mai multă atenție lucrurilor sau persoanelor care contează cu adevărat pentru tine. Te lași absorbită de toate responsabilitățile pe care le ai în plan social sau profesional și uiți chiar și de propriile nevoi. O astfel de dinamică te poate pune în postura de a face alegeri total greșite.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 iulie 2018

Reușești să te accepți din ce în ce mai bine cu toate defectele și calitățile pe care le ai. Ești mult mai încrezătoare în tot ceea ce trăiești, dar mai ales în propria persoană. Procesul de dezvoltare prin care treci are puterea de a aduce în viața ta un plus de vitalitate și armonie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 iulie 2018

În viața profesională ai multe lucruri de pus la punct. Cu toate astea, îți este destul de greu să îți dai seama care este direcția spre care trebuie să te îndrepți. Ești nesigură în ceea ce privește intențiile anumitor persoane și de aceea alegi să fii rezervată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 iulie 2018

Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Intențiile tale bune nu sunt apreciate. Deși consideri despre sine că știi să pui limite, sunt multe situații în care treci barierele emoționale sau sociale impuse de cei din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 iulie 2018

Visurile pe care le ai în plan profesional ar trebui creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții în prezent. Lasă-ți intuiția să îți ghideze pașii! Cadourile de suflet pe care alegi să le faci persoanelor dragi pecetluiesc sub o formă simplă, dar autentică legătura pe care o ai cu ele.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 iulie 2018

Ai dorința de a demonstra lucruri celor din jur. Propria viață nu trebuie să fie ca un fel de scenetă pe care trebuie să o ”joci” în fața altora. Cel mai important este să fii tu împlinită cu tot ceea ce faci, cu tot ceea ce trăiești. De asemenea, această împlinire trebuie să vină și din partea persoanelor de care ești înconjurată.
Articole astro