Horoscopul zilei de 19 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 februarie 2020

Din fericire, simți și știi că ai în jurul tău doar oameni fideli și devotați și pe care te poți baza în orice context. Deși te simți presată de anumite condiții externe, în plan profesional reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 februarie 2020

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Dacă mingea este la tine în teren, ”șutează” sau renunță definitiv. Este important și esențial pentru starea ta de echilibru să alegi cu multă atenție ”luptele” pe care vrei să le duci în raport cu cei din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 februarie 2020

Deși majoritatea deciziilor pe care le iei te scot din zona de confort, îți asumi acest lucru. Ai rămas aceiași fire naivă dintotdeauna. Un asemenea comportament poate fi periculos, mai ales atunci când la mijloc se află tot felul de mize. Ai multă încredere în propria intuiție! Ascultă-te!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 februarie 2020

Această nouă zi aduce schimbări semnificative în viața ta. Reușești să finalizezi un proiect de suflet, te apuci din nou de alergat, te hotărăști să renunți la o parte din lucrurile sau persoanele care te încărcau negativ. Pentru tine, tot ceea ce trăiești este descris de o intensitate aparte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 februarie 2020

Chiar dacă anumite persoane continuă să te evite în totalitate, acum accepți cu maturitate acest lucru. Pentru tine integritatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de mediul social, dar mai ales în prietenii. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 februarie 2020

Astăzi, o persoană care apare în viața ta va reuși să îți ofere un punct de vedere interesant cu privire la ceea ce trăiești. Jupiter se află în ultima sa decadă. Acestă poziționare va influenţa toate alegerile pe care ai tendinţa să le iei atunci când te afli în impas.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 februarie 2020

Astăzi vei fi pusă în postura de a face alegeri care îți vor afecta echilibrul interior, însă este important să știi dacă ești pregătită să îți asumi ceea ce va urma. Lucrurile nu sunt întotdeauna ușor de îndeplinit, dar de cele mai multe ori satisfacția succesului este pe măsură.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 februarie 2020

Indiferent de ceea ce încerci să pretinzi, pentru tine este important să îți menții intactă imaginea socială. Ideea de curtoazie a devenit pentru tine un clișeu în raport cu anumite persoane. În cea mai mare parte a timpului vei fi focusată pe depășirea propriilor limite.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 februarie 2020

Deși nu îți dorești asta, ești nevoită să faci unele compromisuri importante pentru relația pe care o ai. Unele evenimente care au loc vor fi definitorii în ceea ce privește cariera ta. Provocările de la birou tind să aibă și o nuanță de agresivitate deoarece sunt multe persoane care te critică fără niciun motiv.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 februarie 2020

Partea de comunicare și tot ceea ce presupun activitățile sociale vor fi prioritățile tale pe parcursul acestei zile. Ai nevoie să te ”îndepărtezi” de dinamica din familie. Deși te afli într-o perioadă de stagnare din mai multe puncte de vedere, nu este cazul să te grăbești să ieși din zona de confort.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 februarie 2020

Alegeri dificile și preocupări stresante își fac simțite prezența atunci când vine vorba de carieră. Dintotdeauna ți-ai dorit succes profesional, însă sunt momente în care nu ești pregătită să îți asumi riscurile unui astfel de rol. Spre partea a doua a zilei, ritmul lucrurilor încetinește.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 februarie 2020

Deși așteptările tale nu sunt ușor de îndeplinit, nu alegi să faci niciun compromis în acest sens. Starea ta interioară ”suferă” modificări substanțiale în ceea ce privește viața personală. Indiferent de consecințele amânării anumitor lucruri, alegi să ai răbdare.
Articole astro