Horoscopul zilei de 19 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 februarie 2019

Indiferent de ceea ce pretind cei din jur, cel mai important este să fii tu împlinită cu tot ceea ce faci, cu tot ceea ce trăiești. De asemenea, această împlinire trebuie să vină și din partea persoanelor de care ești înconjurată, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, trebuie să scapi de ”persoanele toxice” din viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 februarie 2019

Această zi este condusă de Jupiter din punct de vedere energetic. Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru. Chiar dacă viața de zi cu zi îți oferă totuși suficiente satisfacții, dorința de a atinge perfecțiunea îți călăuzește întreaga plajă de acțiuni. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 februarie 2019

Ești pregătită pentru a pune în aplicare toate ideile pe care le ai, chiar dacă pe alocuri încă mai eziți. Această zi aduce în viața ta posibilitatea de a face alegeri importante pentru propria familie. Anumiți factori externi pe care tu nu îi poți controla reușesc totuși să te mai tulbure.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 februarie 2019

Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Intențiile tale bune nu sunt apreciate. Deși consideri despre sine că știi să pui limite, sunt multe situații în care treci barierele emoționale sau sociale impuse de cei din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 februarie 2019

Toți cei din jur observă la tine o disperare pe care nu o poți stăpâni atunci când vine vorba de timp pentru sine. Pui pe primul loc nevoile celor din jur, iar prioritățile se schimbă încontinuu și întotdeauna în raport cu ceea ce îți doresc cei dragi ție.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 februarie 2019

În relația personală te lași absorbită de ideile partenerului. Modul în care acesta privește viața, ți se potrivește perfect. Într-adevăr are o capacitate extraordinară de a te face să te simți iubită și dorită. În această zi ai nevoie de multă afecțiune și înțelegere din partea celor din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 februarie 2019

Soarele părăsește casa familiei și de aceea este posibil să te te afli tot mai des în încurcătură atunci când vine vorba de relațiile cu cei dragi. Din păcate, nu știi exact cum trebuie să acționezi în această situație. Îți este teamă să nu fii înțeleasă greșit.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 februarie 2019

Dacă nu ești implicată într-o relație, îți dai seama că ai nevoie să îți fie confirmată sexualitatea. Te simți singură și modalitatea în care ai luat decizii în plan personal te-a condus spre acest moment de cotitură. Nu mai știi ce reprezinți ca femeie și așteptările pe care le proiectezi asupra celor din jur sunt dificil de îndeplinit.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 februarie 2019

Familia și propriul cămin se bucură mult mai mult de prezența ta. În plan profesional, lucrurile stagnează și acum te poți dedica mai mult celor dragi. Atunci cînd vine vorba de comunicarea cu cei din jur, nu mai lua tăcerea drept un răspuns irevocabil.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 februarie 2019

A fi lider trebuie să fie destul de provocator. Cu toate astea, îți iei în serios acest rol pe care l-ai primit în cadrul echipei de la birou. Oricine se poate încrede în capacitatea ta de a face lucrurile în maniera corectă, chiar și atunci când te afli în situații-limită.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 februarie 2019

Astăzi ai în minte obiective fixe și bine definite și nimic nu îți va sta în cale pentru a le îndeplini. Indiferent de direcția în care încearcă unii să te atragă, nu ai timp pentru melodrame, de niciun fel. Pentru tine totul este foarte simplu, mai ales atunci când drumul pe care mergi îți este foarte clar.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 februarie 2019

Începând cu această zi, intri într-o perioadă propice pentru dezvoltarea în plan profesional. Chiar dacă provocările de care vei avea parte sunt pe măsura obiectivelor proiectate, vei reuși să faci lucrurile în maniera proprie.
Articole astro