Horoscopul zilei de 19 februarie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 februarie 2018

Dragostea și prietenia sunt foarte legate între ele. Pentru tine una nu poate exista fără cealaltă, mai ales atunci când te referi la o persoană față de care nutrești sentimente reale și profunde. Pentru a te simți iubită, ai nevoie de multă atenție din partea parteneruui de viață.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 februarie 2018

Știi cum să menții o atmosferă placută la locul de muncă și acest lucru te ajută să-ți crești productivitatea. Ai grijă la prietenii falși care te înconjoară! Această zi de luni pare să fie destul de intensă în plan emoțional. Vei fi pusă la zid de persoane pertinente și cu foarte multe pretenții.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 februarie 2018

Ești neliniștită, nervoasă și ți-e destul de greu să te controlezi. Dintr-odată te găsești într-o dispoziție foarte apatică și nu reușești să găsești un echilibru. Nu te simți deloc confortabil cu situațiile emoționale intense. Tot ceea ce se întâmplă astăzi va crea confuzie între tine și ceilalți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 februarie 2018

Dragostea este pilonul principal în cadrul procesului personal de dezvoltare. Alegi să te înconjori de persoane bune, calde, cu un caracter plăcut și care pot aduce o diferență în viața ta. Nu te lași impresionată de imagineaza de ansamblu. La birou, mai ales, îți place să analizezi totul în detaliu.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 februarie 2018

Dacă ești implicată într-o relație, tu și partenerul sunteți mândri de ceea ce ați realizat până în prezent. Dacă ești singură, faci cunoștință prietenilor cu noua ta cucerire. Astăzi nu reușești să te concentrezi foarte bine la birou. Te simți obosită psihic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 februarie 2018

Astrele îți oferă o perioadă de pauză binemeritată în viata sentimentală. Ai nevoie de independență. În această perioadă din viața ta, tot ceea ce îți dorești este să îți petreci timpul singură. Mai mult decat atât, iei in calcul și posiblitatea de a-ți lua liber de la birou pentru câteva zile.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 februarie 2018

În această zi ar fi bine să-ți îndrepți atenția către relația personală. Este important să te focusezi mai mult pe nevoile partenerului. Acesta are nevoie de prezența ta deoarece trece printr-o perioadă tensionată în propria familie. La birou, capacitatea ta de lucru în condiții de stres își pierde din intensitate din cauza oboselii.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 februarie 2018

Te simți frustrată cu privire la gândurile pe care mintea ta le produce. Situațiile prin care treci în această zi te invită să simți compasiune față de cei din jur și o vei face cu mare usurință. Încearcă să eviți contextele în care intri în contact cu persoane pe care nu le agreezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 februarie 2018

Acordă mai multă atenție nevoilor emoționale pe care le ai. Intenția ta de a avea grijă de cei apropiați si de cei pe care îi iubești este foarte vizibilă. Cu toate astea, sunt momente în care ajungi să te neglijezi. Nu te opri din a-ți deschide inima, dar fii sigură ca nu o faci abuziv în ceea ce privește propria persoană.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 februarie 2018

Chiar dacă te gandești mai mult la viitor, încearcă să nu pierzi din vedere prezentul. Acordă mai multă importanșă acelor obiceiuri care te ajută să ai o viziune pozitivă asupra lumii. La serviciu ar fi bine să revizuiești de două ori lista priorităților înainte de a te apuca de treabă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 februarie 2018

Nu vrei să faci compromisuri și să te abați de la propriile princiipii doar pentru a atinge succesul în carieră. Astfel de mișcări imorale nu te reprezintă ca persoană. Pentru tine integritatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de mediul social, dar mai ales în prietenii. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 februarie 2018

La munca te încadrezi mereu în categoria angajaților model. Deși lucrezi bine în echipă, rămâi totuși o persoană individualistă. Consideri că așa te descurci mai bine, mai ales atunci când toate taskurile de care ești responsabilă sunt contra timp. Nici în viața privată lucrurile nu stau altfel. Îți place independența, mai ales cea financiară.
Articole astro