Horoscopul zilei de 19 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 decembrie 2021

Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Chiar dacă nu știi care este sursa acestei nevoi, cauți mult mai multă afecțiune în toate relațiile din viața ta. Ai nevoie de recunoștință și apropiere sufletească.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 decembrie 2021

Ești pregătită să pui în aplicare toate ideile pe care le ai, chiar dacă pe alocuri încă mai eziți. Această zi aduce în viața ta posibilitatea de a face alegeri importante pentru propria familie. Anumiți factori externi pe care tu nu îi poți controla reușesc totuși să te mai tulbure.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 decembrie 2021

Dai senzația celor din jur că ești mereu sigură pe propriile acțiuni, dar unele contexte în care te vei afla te vor face să îți expui vulnerabilitățile. Mercur se află pe o traiectorie dificilă din punct de vedere energetic, iar tu vei resimți din plin această activitatea de la nivel astral.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 decembrie 2021

Această zi este specială pentru tine. Deși nu mai sperai că se va întâmpla asta, simți cum te detașezi de persoane care te zdruncinau emoțional. Totul se calmează și acum îți dai seama că viața nu a greșit față de tine atunci când te-a forțat să te îndepărtezi de ele.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 decembrie 2021

Astăzi vei fi pusă în postura de a face alegeri care îți vor afecta echilibrul interior, însă este important să știi dacă ești pregătită să îți asumi ceea ce va urma. Lucrurile nu sunt întotdeauna ușor de îndeplinit, dar de cele mai multe ori satisfacția succesului este pe măsură.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 decembrie 2021

Trebuie să reușești să ieși în-afara cercului vicios care s-a creat în timp în raport cu o anumită persoană. Nimic din ceea ce faci nu îți va aduce echilibrul de care ai nevoie dacă te lași iar și iar ”trasă în spate” de aspecte banale ale relației respective.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 decembrie 2021

Recunoșterea propriilor sentimente te ajută să găsești echilibrul în raport cu propria lume interioară. Deși nu reușești să te adaptezi așa cum ți-ai dori schimbărilor care au loc la birou, faci tot ceea ce ține de tine pentru ca acest proces să fie unul armonios.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 decembrie 2021

A aprecia lucrurile simple sau banale de care avem parte ne poate aduce o stare de confort emoțional total autentică. Adevărul poate fi mult prea dureros uneori. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 decembrie 2021

Viața ta are parte de o revigorare la care nu te așteptai. Deși ziua se anunță destul de dificilă din punct de vedere emoțional, acționezi având în spate un bagaj rațional de care nu te dezici niciodată. Niciodată nu iei decizii atunci când te afli în haos emoțional.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 decembrie 2021

Nu te simți deloc confortabil cu situațiile emoționale intense și asta va cauza conflicte între tine și ceilalți. Mai ales în această zi, alegi să rămâi rezervată și să nu îți ”expui pe tavă” starea afectivă în care te afli. Sfaturile sau compasiunea celor din jur ți se par întotdeauna false.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 decembrie 2021

Trebuie să te raportezi la propriul organism ca și cum ar fi un templu. Atunci când cei din jur sunt surprinși de modul în care alegi să faci lucrurile, o atitudine degajată poate fi cea mai potrivită pentru a evita să te simți inconfortabil sau să începi să dai prea multe explicații.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 decembrie 2021

Visurile pe care le ai în plan profesional ar trebui creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții în prezent. Cadourile pe care alegi să le faci persoanelor dragi pecetluiesc sub o formă simplă, dar autentică, legătura pe care o ai cu ele.
Articole astro