Horoscopul zilei de 19 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 decembrie 2020

Deși ai tedința să generalizezi starea de dezamăgire pe care o resimți, trebuie să fii conștientă de faptul că sunt persoane care merită încrederea și afecțiunea ta. Inspirația îți conduce acțiunile pe parcursul întregii zile. Lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care îți este pe plac.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 decembrie 2020

Întrebările pe care le adresezi celor din jur sunt întotdeauna bine intenționate, chiar dacă mesajul transmis poate fi ambiguu pe alocuri. Liniștea și armonia de care ai parte în plan familiar te ajută să descoperi părți frumoase ale vieții de cuplu.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 decembrie 2020

Obiectivele profesionale pe care le ai creionate în prezent au nevoie de consistență pentru a ajunge să fie împlinite. Indiferente de situația în care te afli în prezent, ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la ceea ce îți propui să faci.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 decembrie 2020

Astăzi, într-un context total incomod pentru tine, vei fi pusă la zid de o persoană impertinentă și cu multe pretenții. Deși vei încerca să nu fii conflictuală, este posibil ca anumiți factori să îngreuneze acest proces. În relația personală începi să simți că te afli într-o stare continuă de compromis.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 decembrie 2020

Ești într-o continuă căutare de indicii care să îți sugereze drumul pe care trebuie să pășești. Vezi totul în perspectivă și ești conștientă mereu de implicațiile deciziilor pe care le iei. În plan profesional ai nevoie de mai multă validare. Dintotdeauna ai simțit că nu ești apreciată la adevărata valoare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 decembrie 2020

Nu vrei să faci compromisuri și să te abați de la propriile princiipii doar pentru a atinge succesul în carieră. O astfel de acțiune cu siguranță nu este ceva care să te caracterizeze. Chiar dacă neajunsurile emoționale din relație sunt reale, nu renunți să lupți pentru fericirea în doi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 decembrie 2020

Chiar dacă este greu să accepți acest adevăr, familia ajunge să fie un obstacol pentru tine. Dacă până în prezent îți cunoșteai foarte bine opțiunile, se pare că nesiguranța în care ”te zbați” nu cunoaște limite. Opinia anumitor persoane de referință te poate ajuta să înțelegi anumite ”nuanțe.”

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 decembrie 2020

Deși ești genul de persoană care alege să viseze cu ochii deschiși, consideri că aceasta este cea mai simplă modalitate de a te elibera din mrejele gândirii sau atitudinii negative. Cu cât țintele tale sunt mai sus, cu atât determinarea și implicarea ta în tot ceea ce faci dau mai multe rezultate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 decembrie 2020

Ești pregătită pentru a pune în aplicare toate ideile pe care le ai, chiar dacă pe alocuri încă mai eziți. Această zi aduce în viața ta posibilitatea de a face alegeri importante pentru propria familie. Anumiți factori externi pe care tu nu îi poți controla reușesc totuși să te mai tulbure.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 decembrie 2020

Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Intențiile tale bune nu sunt apreciate. Deși consideri despre sine că știi să pui limite, sunt multe situații în care treci barierele emoționale sau sociale impuse de cei din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 decembrie 2020

Îți dai seama că ai nevoie să îți fie confirmată sexualitatea. Te simți singură și modalitatea în care ai luat decizii în plan personal te-a condus spre acest moment de cotitură. Nu mai știi ce reprezinți ca femeie și așteptările pe care le proiectezi asupra celor din jur sunt dificil de îndeplinit.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 decembrie 2020

Indiferent de ceea ce pretind cei din jur, cel mai important este să fii tu împlinită cu tot ceea ce faci, cu tot ceea ce trăiești. De asemenea, această împlinire trebuie să vină și din partea persoanelor de care ești înconjurată, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, trebuie să scapi de ”persoanele toxice” din viața ta.
Articole astro