Horoscopul zilei de 19 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 decembrie 2019

Ești văzută ca fiind o persoană căreia i se poate acorda încredere absolută. Pentru tine, acest statut social ți se pare dificil de integrat deoarece trebuie să ai mereu grijă să nu îi rănești pe cei din jur. Compromisurile pe care ajungi să le faci în raport cu propriul confort sunt de necontestat.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 decembrie 2019

Chiar dacă te gandești mai mult la viitor, încearcă să nu pierzi din vedere nici prezentul. Nu alegi niciodată să faci compromisuri și să te abați de la propriile principii doar pentru a atinge succesul în carieră. Această zi este condusă de Neptun din punct de vedere energetic.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 decembrie 2019

Autoimpunerea de limite exigente te privează de multe lucruri simple, dar pline de culoare pe care viața ți le poate oferi. Îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră. Chiar dacă nu ești conștientă de acest lucru, încrederea absolută pe care o oferi anumitor persoane de la birou te face să fii vulnerabilă în fața șefilor.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 decembrie 2019

Indiferent de ceea ce îți dorești de la această zi, cu siguranță vei interacționa și cu persoane care te vor scoate din zona de confort, într-un mod sau altul. Astrele pulsează destul de mult în casa carierei. Aceasta poate fi explicația faptului că ești direct interesată de tot ceea ce se întâmplă la locul de muncă. Ai nevoie de noi provocări.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 decembrie 2019

Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte personale își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Atunci când trebuie să faci compromisuri în raport cu propria stare de bine îți dai seama că toate realizările tale până la momentul respectiv parcă se anulează.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 decembrie 2019

Nu mai permite celor din jur să îți zdruncine echilibrul psihic. Astrele sunt destul de agitate pe parcursul acestei zile, iar tu vei resimți din plin această tensiune. Micile conflicte pe care le trăiești zi de zi la birou te vor face să fii foarte irascibilă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 decembrie 2019

Nu vrei să faci compromisuri și să te abați de la propriile principii doar pentru a te clasa printre primii, indiferent despre ce clasament este vorba. Astfel de mișcări imorale nu te reprezintă ca persoană. Deși lucrezi bine în echipă, rămâi totuși o persoană individualistă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 decembrie 2019

Pentru tine totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere. Pentru tine, orice nou început de care ai peste este revigorant.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 decembrie 2019

Ai în minte obiecte fixe și bine definite și nimic nu îți va sta în cale pentru a le îndeplini. În plan personal nu investeşti prea multă energie. Nu ai timp pentru melodrame, de niciun fel. Pentru tine totul este foarte simplu, mai ales atunci când drumul pe care mergi îți este foarte clar.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 decembrie 2019

Astăzi vei fi pusă în postura de a face alegeri care îți vor afecta echilibrul interior, însă este important să știi dacă ești pregătită să îți asumi ceea ce va urma. Lucrurile nu sunt întotdeauna ușor de îndeplinit, dar de cele mai multe ori satisfacția succesului este pe măsură.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 decembrie 2019

Pretențiile pe care le au cei din jur de la persoana ta par să devină tot mai exigente cu fiecare zi care trece. Din păcate, nu știi exact cum trebuie să acționezi în această situație. Îți este teamă să nu fii înțeleasă greșit. Cu toate astea, vei alege să pui propriul bine pe primul loc.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 decembrie 2019

În relația personală te lași tot mai absorbită de toate ideile partenerului. Modul în care acesta privește viața se pare că ți se potrivește perfect. Ai nevoie de resurse inestimabile pentru tot ceea ce trăiești în viața personală.
Articole astro