Horoscopul zilei de 19 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 decembrie 2018

Situațiile prin care treci în această zi te invită să simți compasiune față de cei din jur și o vei face cu mare usurință. Încearcă să eviți contextele în care intri în contact cu persoane pe care nu le agreezi. Acestea pot scoate la iveală frustrări profunde care îți vor da toată armonia peste cap.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 decembrie 2018

Practica aduce perfecțiunea în viața ta! Ai nevoie să-ți exersezi abilitățile pentru a le putea transforma în puncte forte care să îți definească personalitatea. Viața de familie este tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți împlinită ca femeie. Nimic nu este mai de preț pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 decembrie 2018

Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce îți tot dorești să demonstrezi celor din jur. Deși consideri despre sine că știi să pui limite, sunt multe situații în care treci barierele emoționale sau sociale impuse în raport cu cei din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 decembrie 2018

Astăzi petreci mare parte din timp prin magazine. Cadourile de suflet pe care alegi să le faci persoanelor dragi pecetluiesc sub o formă simplă, dar autentică legătura pe care o ai cu ele. Perioada aceasta a sărbătorilor te face întotdeauna să fii mai recunoscătoare pentru toate lucrurile și oamenii din viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 decembrie 2018

Ești văzută ca fiind o persoană căreia i se poate acorda încredere absolută. Pentru tine, acest statut social ți se pare dificil de integrat deoarece trebuie să ai mereu grijă să nu îi rănești pe cei din jur. Compromisurile pe care ajungi să le faci în raport cu propriul confort sunt de necontestat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 decembrie 2018

A fi lider trebuie să fie destul de provocator. Cu toate astea, îți iei în serios acest rol pe care l-ai primit în cadrul anturajului de prieteni. Oricine se poate încrede în capacitatea ta de a face lucrurile în maniera corectă. Și în plan profesional întotdeauna ești luată drept exemplu de urmat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 decembrie 2018

Indiferent de dilemele de care ai parte, expunerea sinceră a sentimentelor cu siguranță te poate ajuta să găsești răspunsurile de care ai nevoie. Deși ești conștientă de acest lucru, alegi să nu o faci. Mai ales în această perioadă a vieții, îți este mult prea teamă de ideea acestui compromis emoțional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 decembrie 2018

Dacă un parteneriat de afaceri te scoate prea mult din zona de confort și te forțează să îți negi personalitatea, este de luat în calcul renunțarea la colaborarea respectivă. În acest sector al vieții tale este de rău augur să ajungi să faci compromisuri atât de mari. Pe termen lung, îți vor afecta întreaga viață.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 decembrie 2018

Nimic din ceea ce se întâmplă la birou nu reuşeşte să te dezechilibreze în această perioadă dîn an. Atunci când ai de luat decizii importante, nu te bazezi pe confirmarea celorlalți. Indiferent de contextul social, reușești să faci față presiunilor la care ești supusă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 decembrie 2018

Chiar dacă te gandești mai mult la viitor, încearcă să nu pierzi din vedere nici prezentul. Nu alegi niciodată să faci compromisuri și să te abați de la propriile principii doar pentru a atinge succesul în carieră. Această zi este condusă de Neptun din punct de vedere energetic.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 decembrie 2018

Pentru tine integritatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de contextul social. Nu te dezici din fața încercărilor pe care viața ți le așază în față, dar uneori simți că nu mai ai putere să lupți. Starea agitată care îți acompaniează acțiunile te face să pierzi din vedere detalii importante.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 decembrie 2018

Autoimpunerea de limite exigente te privează de multe lucruri simple, dar pline de culoare pe care viața ți le poate oferi. Îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră. Chiar dacă nu ești conștientă de acest lucru, încrederea absolută pe care o oferi anumitor persoane de la birou te face să fii vulnerabilă în fața șefilor.
Articole astro