Horoscopul zilei de 19 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 august 2021

Neajunsurile emoționale te fac vulnerabilă în fața celorlați adversari și de aceea alegi drumul cel mai ușor pentru atingerea obiectivelor. Acțiunile tale sunt lipsite de consistență. Persoanele dragi insistă cu fiecare ocazie pe acest subiect, dar pe tine nu pare să te deranjeze atitudinea lor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 august 2021

Te simți frustrată cu privire la gândurile pe care mintea ta le produce. Situațiile prin care treci în această zi te invită să simți compasiune față de cei din jur și o vei face cu mare usurință. Încearcă să eviți contextele în care intri în contact cu persoane pe care nu le agreezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 august 2021

Emoția pe care te fac anumite momente să o trăiești face din tine o fire vulnerabilă, dar nu te sfiești în fața acestei realități. Nu te opri din a-ți deschide inima, dar fii sigură ca nu o faci abuziv în ceea ce privește propria persoană!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 august 2021

În fața celorlalți pari o fire superficială și degajată în raport cu ceea ce se întâmplă. Tu ești conștientă de cât de dificil îți este să menții această mască socială, dar continui să o faci pentru că te ferește de dezamăgiri. Mai ales în această perioadă din viața ta, ai nevoie de liniște și detașare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 august 2021

Pentru tine, orice nou început de care ai peste este revigorant. Ai în minte obiecte fixe și bine definite și nimic nu îți va sta în cale pentru a le îndeplini. În plan personal nu investeşti prea multă energie. Nu ai timp pentru melodrame, de niciun fel.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 august 2021

Ești văzută ca fiind o persoană căreia i se poate acorda încredere absolută. Pentru tine, acest statut social ți se pare dificil de integrat deoarece trebuie să ai mereu grijă să nu îi rănești pe cei din jur. Compromisurile pe care ajungi să le faci în raport cu propriul confort sunt de necontestat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 august 2021

Firea sceptică și emotivă care te caracterizează te ține și astăzi în-afara evenimentelor care au loc în viața ta. Poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca experiență. Este important pentru istoria ta personală să ai mai mult curaj să faci ce simți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 august 2021

Deși armonia pe care o trăiești alături de cel ales te ajută să te concentrezi pe obiectivele profesionale, nu reușești să avansezi cu anumite proiecte pe care le coordonezi. Ești de părere că acest lucru se va întâmpla doar dacă viața îți va oferi anumite oportunități pe care tu le aștepți de mult timp.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 august 2021

În viața profesională ai multe lucruri de pus la punct. Cu toate astea, îți este destul de greu să îți dai seama care este direcția spre care trebuie să te îndrepți. Astrele te împing de la spate să acționezi impulsiv. Vei avea și de câștigat, dar și de pierdut dacă vei acționa în acest sens.    

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 august 2021

Nu vrei să faci compromisuri și să te abați de la propriile princiipii doar pentru a atinge succesul în carieră. O astfel de mentalitate cu siguranță nu este ceva care să te caracterizeze. Chiar dacă neajunsurile emoționale din relație sunt reale, nu renunți să lupți pentru fericirea în doi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 august 2021

Modul în care te adaptezi contextelor profesionale te ajută să te remarci, dar acest fapt nu îți garantează și o recompensă la nivel financiar. Sunt destul de multe contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 august 2021

Deși consideri despre sine că știi să respecți limite, sunt multe situații în care treci peste barierele emoționale sau sociale impuse de cei din jur. Procesul de dezvoltare prin care treci are puterea de a aduce în viața ta un plus de vitalitate și armonie.
Articole astro