Horoscopul zilei de 19 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 august 2019

Reușești să te accepți din ce în ce mai bine cu toate defectele și calitățile pe care le ai. Ești mult mai încrezătoare în tot ceea ce trăiești, dar mai ales în propria persoană. Procesul de dezvoltare prin care treci are puterea de a aduce în viața ta un plus de vitalitate și armonie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 august 2019

În viața profesională ai multe lucruri de pus la punct și multe obiective de îndeplinit. Cu toate astea, îți este destul de greu să îți dai seama care este direcția spre care trebuie să te îndrepți. Ești nesigură în ceea ce privește intențiile anumitor persoane și de aceea alegi să fii rezervată. Nu vrei să îți complici și mai mult viața.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 august 2019

Deși consideri despre sine că știi să pui limite, sunt multe situații în care treci barierele emoționale sau sociale impuse de cei din jur. Dorința ta de a te face plăcută sau de a neutraliza orice senzație de rușine te împinge de la spate să faci lucruri care nu te caracterizează. Ești surprinsă întru totul de comportamentul tău.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 august 2019

Visurile pe care le ai în plan profesional ar trebui creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții în prezent. Cadourile pe care alegi să le faci persoanelor dragi pecetluiesc sub o formă simplă, dar autentică, legătura pe care o ai cu ele.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 august 2019

Lucrurile nu sunt întotdeauna ușor de îndeplinit, dar de cele mai multe ori satisfacția succesului este pe măsură. Viața ta are parte de o revigorare la care nu te așteptai. Deși ziua se anunță destul de dificilă din punct de vedere emoțional, acționezi având în spate un bagaj rațional de care nu te dezici niciodată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 august 2019

Chiar dacă anumite persoane continuă să te evite în totalitate, acum accepți cu maturitate acest lucru. Acțiunile celor din jur nu te mai definesc. Mai mult decât atât, rămâi focusată doar pe propriile nevoi sau obiective, iar starea de împlinire pe care o resimți este cu adevărat palpabilă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 august 2019

Sunt situații în care te lași influențată destul de mult de opiniile altora doar pentru că ai dubii în raport cu propriile trăiri. Cunoașterea și acceptarea de sine te ajută să îți modelezi imaginea despre propria persoană și să acționezi conform nevoilor pe care le ai.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 august 2019

În această perioadă simți nevoia să te reinventezi la nivel profesional, dar îți lipsește curajul. Trebuie doar să îți dai voie să faci ceea ce îți dorești cu adevărat! Indiferent de cât de greu îți este să te detașezi de anumite persoane, trebuie să o faci pentru propriul confort emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 august 2019

Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare. Lucrurile ți se vor revela de la sine, iar consumul de energie psihică nu va fi atât de mare precum te aștepți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 august 2019

Această zi este specială pentru tine. Deși nu mai sperai că se va întâmpla asta, simți cum te detașezi de persoane care te zdruncinau emoțional. La munca te încadrezi mereu în categoria angajaților model. Deși lucrezi bine în echipă, rămâi totuși o persoană individualistă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 august 2019

Dai senzația celor din jur că ești mereu sigură pe propriile acțiuni, dar unele contexte în care te vei afla te vor face să îți expui vulnerabilitățile. Mercur se află pe o traiectorie dificilă din punct de vedere energetic, iar tu vei resimți din plin această activitatea de la nivel astral.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 august 2019

Atunci când treci prin tot felul de conflicte, poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca experiență.  Mai ales în această perioadă delicată pentru tine, simți nevoia să faci doar lucruri care îți relevă personalitatea, fără a mai face compromisuri de niciun fel.
Articole astro