Horoscopul zilei de 19 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 19 august 2018

A fi lider trebuie să fie destul de provocator. Cu toate astea, îți iei în serios acest rol pe care l-ai primit în cadrul anturajului de prieteni. Oricine se poate încrede în capacitatea ta de a face lucrurile în maniera corectă. Și la birou ești luată drept exemplu de urmat de către colegi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 19 august 2018

Pretențiile pe care le au cei din jur de la persoana ta par să devină tot mai exigente cu fiecare zi care trece. Din păcate, nu știi exact cum trebuie să acționezi în această situație. Îți este teamă să nu fii înțeleasă greșit. Cu toate astea, vei alege să pui propriul bine pe primul loc.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 19 august 2018

În relația personală te lași absorbită de ideile partenerului. Modul în care acesta privește viața, ți se potrivește perfect. Într-adevăr are o capacitate extraordinară de a te face să te simți iubită și dorită. În această zi ai nevoie de multă afecțiune și înțelegere din partea celor din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 19 august 2018

Deși astăzi vei încerca să nu fii conflictuală, este posibil ca anumiți factori să îngreuneze acest proces. Starea de spirit pe care o ai nu te ajută deloc să înfrânezi acțiunile necontrolate. În plan profesional nu investeşti prea multă energie. Ai nevoie de resurse pentru tot ceea ce trăiești în viața personală.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 19 august 2018

Trebuie să lucrezi mai mult la abilitatea ta de a citi intențiile celor din jur. Te lași foarte ușor acaparată de aparențe. Deși simți nevoia să reiei legătura cu o persoană care te-a rănit mult în trecut, alegi să îți negi sentimentele. Este important să faci asta pentru propriul echilibru interior.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 19 august 2018

Nu te simți deloc confortabil cu situațiile emoționale intense și asta va cauza conflicte între tine și ceilalți. Mai ales în această zi, alegi să rămâi rezervată și să nu îți expui pe tavă starea afectivă în care te afli. Sfaturile sau compasiunea celor din jur ți se par întotdeauna false.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 19 august 2018

Ai nevoie de independență în această perioadă din viața ta, iar tot ceea ce îți dorești este să îți petreci timpul singură. Evitarea oricărui contact social te ajută să îți concentrezi atenția pe propria persoană. Ai nevoie de o perioadă de introspecție pentru a defini noi limite în raport cu anumite persoane.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 19 august 2018

Momentele petrecute cu tine pot aduce un plus de vitalitate stării tale interioare. Deși pentru această zi aveai planuri stabilite cu prietenii, starea de spirit te împiedică să le onorezi. Ai nevoie să te retragi din tot ceea ce presupune social. Alegi să citești o carte foarte bună și să savurezi un vin rece.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 19 august 2018

Nimic din ceea ce vei trăi astăzi nu îți va afecta echilibrul interior. Lucrurile se așază pe un făgaș normal și ușor de integrat. Abilitatea de a-ți face noi relații te ajută să cunoști oameni noi. Aceștia vor reprezenta pentru tine o rampă de lansare în plan profesional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 19 august 2018

Cunoașterea de sine a devenit un scop evident pentru tine. Odată luată această decizie, nu îi vei lăsa pe cei din jur să fie prea intrusivi în ceea ce te privește. Astăzi vei fi pusă la zid de o persoană pertinentă și cu multe pretenții.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 19 august 2018

Nu alegi niciodată să faci compromisuri și să te abați de la propriile principii doar pentru a atinge succesul în carieră. Pentru tine, orice luptă trebuie să fie onorată de onestitate și sinceritate. Chiar și în viața personală, aceste principii fac parte din modul tău de a acționa.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 19 august 2018

Această zi este condusă de Neptun din punct de vedere energetic. Astrele te împing de la spate să acționezi impulsiv, dar starea de echilibru pe care o resimți te ajută să gândești rațional și calculat. În familie se întâmplă lucruri pe care nu le înțelegi, dar le accepți exact așa cum vin.
Articole astro