Horoscopul zilei de 18 septembrie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 septembrie 2022

Fiecare secundă este prețioasă pentru tine, mai ales în ceea ce privește cariera. Sunt multe oportunități care îți surâd, dar a lua o decizie în acest sens nu este un lucru tocmai ușor de făcut. Imaginea socială pe care ți-ai construit-o în timp ascunde multe prejudecăți de care te dezici când iei decizii personale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 septembrie 2022

Saturn rămâne destul de activ astăzi. În viața personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Intențiile pe care le aveai cândva în raport cu o anumită persoană încep să își piardă din sens și asta pentru că înveți să nu mai ai așteptări de la viață și implicit, de la cei care fac parte din ea.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 septembrie 2022

Astăzi astrele te îndeamnă să meditezi mai mult asupra stării tale interioare. Grupurile dinamice din punct de vedere energetic ajung să te suprasolicite din punct de vedere emoțional. Mai ales în această perioadă ai nevoie de mai multă confirmare de la cei din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 septembrie 2022

Te simți pregătită să o iei de la capăt. Deși viața nu este indulgentă cu tine, alegi să nu mai cedezi în fața presiunilor. În aceste zile te focusezi pe prioritățile din plan profesional deoarece îți dorești o imagine clară a drumului pe care îl ai de parcurs în acest sector al vieții.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 septembrie 2022

Ai ajuns să te detașezi foarte ușor de problemele celor din jur. Firea ta neimplicată și distantă te ferește întotdeauna de suferință. Cu toate astea, îți place să crezi despre tine că ești o persoană empatică și altruistă. Astăzi ești dispusă să faci compromisuri în plan profesional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 septembrie 2022

Din cauza influenței pe care o are Luna asupra zodiei tale, astăzi este posibil să te adâncești și mai mult în starea apatică în care te afli deja. În jurul tău nu găsești ancore emoționale care să te ajute să ”nuanțezi” altfel propria stare și alegi să te complaci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 septembrie 2022

Ajungi mereu să te desconsideri în fața nevoilor celor din jur. Acest comportament este distructiv. Deși ești conștientă de acest lucru, nu știi cum să îl neutralizezi. Pentru tine, pasiunea cu care te dedici în fața oricarei responsabilități este ceea ce îți aduce împlinirea.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 septembrie 2022

Astăzi alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa. Este posibil ca unele stări interioare pe care le ai să exprime ceva mai mult decât doar ceva emoțional. Implicațiile somatice sunt de luat în considerare, mai ales atunci când treci prin perioade tensionate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 septembrie 2022

Trăiești din nou în trecut și ajung din nou să te doară timpurile de demult apuse. Unele alegeri pe care le faci nu au niciun fundament logic. Cei din jur sunt intrigați de comportamentul autodistructiv. Ești singura persoană din anturajul tău care alege mereu un stil de viață periculos.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 septembrie 2022

Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Așteptările pe care le ai ajung să fie chiar ireale și asta va crea tensiune între tine și cel ales. Din partea ta nu există prea multă flexibilitate sau indulgență.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 septembrie 2022

Niciodată nu ai fost mai ”împrăștiată” emoțional ca în această perioadă. Este posibil ca anumite evenimente să scoată la iveală frustrări pe care îți este greu să le integrezi. Toată lumea știe despre tine că nu ești un ”fan” al rutinei. Cu toate astea, de cele mai multe ori reușești să urmezi cu strictețe anumite ritualuri.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 septembrie 2022

Ești din ce în ce mai absentă în raport cu ce se întâmplă în jur, iar irascibilitatea este la cote maxime. Lucrurile se precipită destul de mult și pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un real echilibru emoțional, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic.
Articole astro