Horoscopul zilei de 18 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 septembrie 2021

În viața personală lucrurile iau o întorsătură complet neașteptată. Încerci să îți dai seama ce anume ai făcut tu greșit. Te simți dezamăgită și încetezi să mai speri în ideea de ”fericire în doi”. Pentru această perioadă din viața ta, astrele îți rezervă cu totul alte priorități față de cele emoționale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 septembrie 2021

Optimismul tău e molipsitor și generează în jur o atmosferă foarte placută. Dacă ești într-o relație, te simți dominată de personalitatea extrem de exuberantă a partenerului. Mai mult decât atât, nu înțelegi de ce persoanele care vă cunosc pe amândoi sunt mai atrași social de el.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 septembrie 2021

Te irită peste măsură ideea de imprevizibil. Ți-ar plăcea foarte mult să deții controlul asupra a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Din cauza acestei nevoi bolnăvicioase, echilibrul tău interior este zdruncinat la orice pas. Este important să cauți ajutor de specialitate în acest sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 septembrie 2021

Atunci când te afli în preajma unor persoane care au tendința să te venereze, nu știi cum să te comporți. Adevărul este că tu consideri că nu oferi nimic măreț lumii din jurul tău. Astăzi, în viața sentimentală urmează să trăiești un adevărat carusel al emoțiilor. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 septembrie 2021

Viața ta emoțională va trece printr-o revigorare accentuată în acest sfârșit de săptămână. Te lași dusă de val și astfel reușești să colecționezi amintiri frumoase alături de persoana iubită. Zilele weekend-ului vor fi dificile din cauza oboselii acumulate și a programului foarte încărcat pe care îl ai.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 septembrie 2021

Conflictele sunt inevitabile. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Această stare de introspecție continuă te aduce în stadiul în care nu mai știi ce reprezinți, atât în raport cu propria personă, dar și în raport cu cei din jur.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 septembrie 2021

În loc să rămâi în expectativă pentru a vedea ce fac cei din jur, acționează! Dacă iei tu startul în anumite contexte, cu siguranță șansa de a te face remarcată, va fi de partea ta. Pentru tine, tot ceea ce trăiești este descris de o intensitate aparte.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 septembrie 2021

Te înțelegi extrem de bine cu partenerul, dar parcă toată această fericire care îți este dat să o trăiești este mult prea fragilă. Tot ceea ce faceți împreună vă aduce mai aproape unul de celălalt și te ”chinui” să te lași purtată de această stare de armonie pe care o resimți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 septembrie 2021

Încearcă să profiți de avantajul pe care îl ai față de cei din jur, dar fă-o cu inima deschisă! Nu te mai crampona în tot felul de gânduri neconstructive. De cele mai multe ori, propriul psihic poate fi considerat cel mai aprig ”dușman”. Te trage în jos și te ”răstălmăcește” sub toate formele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 septembrie 2021

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregătită, mai ales din punct de vedere emoțional. Chiar dacă punctele de cotitură sunt dificil de depășit, acestea adaugă ”cărămizi” la temelia echilibrului interior.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 septembrie 2021

Deciziile tale, indiferent de context, sunt puse mereu la îndoială. Nu trebuie să te complaci să joci un asemenea rol social. Chiar dacă îți este greu să faci față tumultului emoțional de care ai parte astăzi, reușești totuși să nu iei nicio decizie nesăbuită.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 septembrie 2021

Fiecare secundă este prețioasă pentru tine, mai ales în ceea ce privește cariera. Sunt multe oportunități care îți surâd, dar a lua o decizie în acest sens nu este un lucru tocmai ușor de făcut. Imaginea socială pe care ți-ai construit-o în timp ascunde multe prejudecăți de care te dezici când iei decizii personale.
Articole astro