Horoscopul zilei de 18 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 septembrie 2020

Modul în care ajungi să integrezi tot ceea ce ți se întâmplă în plan personal te va ajuta să continui toate ”bătăliile” pe care le duci cu umbrele trecutului. Suferința pe care ai trăit-o de mic copil a făcut din tine o persoană sensibilă, cu multe prejudecăți și cu o incapacitate evidentă de a se lăsa iubită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 septembrie 2020

Atunci când vine vorba de viața personală, ai senzația că te afli într-un carusel de trăiri care merge necontenit. Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ai nevoie de timp pentru a accepta că uneori nu poți face nimic pentru a schimba cursul vieții.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 septembrie 2020

Impulsurile pe care le resimți pe parcursul acestei zile te fac să fii mult mai competitivă decât de obicei, mai ales în plan profesional. Îți dorești să ți se recunoască abilitățile și nu te vei dezice din fața niciunei provocări de care vei avea parte.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 septembrie 2020

Deciziile tale, indiferent de context, sunt puse mereu la îndoială. Nu îți dorești să te complaci în fața unui anumit rol social, dar regulile au un efect determinant asupra acțiunilor tale. Persoana iubită se simte contrariată de modul în care treci constat de la o dispoziție psihică la alta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 septembrie 2020

Ai nevoie de un nou început. De asemenea, este important să îți focalizezi atenția și spre ”zdruncinarea” tabieturilor nesănătoase. Acestea îți consumă o bună parte din energia psihică. Pentru a face față provocărilor zilnice, ai nevoie de mai multă vitalitate și activități care să îți mențină motivația.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 septembrie 2020

Stagnarea de care ai parte în plan profesional este ceva ce trebuie să îți dea de gândit. Te dezici tot mai mult de tot ceea ce reprezinți ca persoană și ajungi în diverse situații sau contexte care nu fac decât să ”îți susțină cauza”. Frustrările pe care le-ai adunat ajung să îți dicteze întreaga viață.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 septembrie 2020

Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. Pe parcursul acestei zile se pare că te vei afla mereu pe muchie de cuțit, indiferent că este vorba de sentimente, emoții, decizii sau provocări.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 septembrie 2020

Romantismul ia loc agitației în plan personal. Dinamica relației dintre tine și partener se armonizează. Perspectiva pe care o împărtășiți amândoi asupra lucrurilor din jur vă aproprie și mai mult în această perioadă. Seara acestei zile de vineri este potrivită pentru timp  de calitate petrecut în familie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 septembrie 2020

Injuriile la adresa ta nu îți mai afectează motivația. Chiar și așa, ai grijă la intențiile ascunse ale celor care pretind că te susțin. De ceva timp ai învățat că viața ta nu este despre cei din jur, ci despre propria persoană și propria fericire.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 septembrie 2020

Starea interioară de echilibru te ajută să ai parte de relații ”sănătoase” din punct de vedere afectiv. Indiferent de context, alegerile pe care le faci sunt bine argumentate. Ziua aceasta te aduce față în față cu persoane pe care nu le agreezi, dar așa vei învăța să adopți o atitudine diplomată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 septembrie 2020

Din cauza unui eșec pe care îl vei trăi, tot ceea ce vei resimți va fi frustare și dezamăgire. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt puse întotdeauna în practică, ai parte de aprecierea celor dragi. Ești o fire exigentă, tipicară și deloc flexibilă, nici măcar cu propria persoană.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 septembrie 2020

Chiar dacă nu te simți a fi pregătită pentru succes în plan profesional, nu trebui să eviți să îți pui în valoare abilitățile. În zilele care urmează este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Fără să percepi exact ce se întâmplă, energia negativă a celor din jur te va agita destul de mult.
Articole astro