Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 septembrie 2019

Injuriile la adresa ta nu îți mai afectează motivația. Chiar și așa, ai grijă la intențiile ascunse ale celor care pretind că te susțin. De ceva timp ai învățat că viața ta nu este despre cei din jur, ci despre propria persoană și propria fericire.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 septembrie 2019

Starea de oboseală psihică tinde să se accentueze cu fiecare zi care trece. Ai nevoie de multă înțelegere și susținere din partea celor dragi. Cei din jur te consideră a fi de necombătut atunci când în mintea ta obiectivul pe care îți dorești să îl atinzi este foarte clar.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 septembrie 2019

Starea interioară de echilibru te ajută să ai parte de relații ”sănătoase” din punct de vedere afectiv. Indiferent de context, alegerile pe care le faci sunt bine argumentate. Ziua aceasta te aduce față în față cu persoane pe care nu le agreezi, dar așa vei învăța să adopți o atitudine diplomată.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 septembrie 2019

Te dedici întru totul carierei. În această perioadă din viața ta, ea este singura care îți oferă stabilitatea și împlinirea de care ai nevoie. Cu anumite persoane te vezi destul de rar, dar acest fapt nu definește sub nicio formă legătura emoțională care s-a creat între voi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 septembrie 2019

Din cauza unui eșec pe care îl vei trăi, tot ceea ce vei resimți va fi frustare și dezamăgire. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt puse întotdeauna în practică, ai parte de aprecierea celor dragi. Ești o fire exigentă, tipicară și deloc flexibilă, nici măcar cu propria persoană.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 septembrie 2019

Dinamica astrală a acestei zile te ajută să pui la punct o serie de detalii importante pentru viața profesională. Te simți foarte bine în propria piele și accepți toate neajunsurile pe care le ai deoarece acum ești conștientă că acestea te definesc. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 septembrie 2019

Ești singura persoană din anturajul tău care alege mereu un stil de viață la limită. Îți place să resimți adrenalină și te lași mereu condusă de tot ceea ce simți. Ideea de rutină sau de plictiseală nu este ceva care să facă parte din viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 septembrie 2019

Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt puse întotdeauna în practică, ai parte de aprecierea colegilor. În plan personal unele alegeri pe care le faci nu au niciun fundament logic. Cei din jur sunt intrigați de comportamentul tău autodistructiv.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 septembrie 2019

Astăzi adopți o atitudine revoluționară în toate aspectele vieții. Această zi se află sub influența unei puternice și neobișnuite energii astrale. Ai grijă la excese, de orice fel! Zdruncini din rădăcini o amintire neplăcută. Tot ceea ce resimți este doar frustare și dezamăgire.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 septembrie 2019

Ziua se scurge destul de anevoios, mai ales la nivel emoțional. Probabilitatea ca ceea ce îți dorești să se și întâmple este destul de mică. Din păcate, alegi mereu să rămâi pe tușă. A te sustrage din fața provocărilor denotă o lipsă de încredere în sine sau în propriile obiective.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 septembrie 2019

Neajunsurile emoționale te fac vulnerabilă în fața celorlați adversari și de aceea alegi drumul cel mai ușor pentru atingerea obiectivelor. Acțiunile tale sunt lipsite de consistență. Persoanele dragi insistă cu fiecare ocazie pe acest subiect, dar pe tine nu pare să te deranjeze atitudinea lor. Ești impasibilă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 septembrie 2019

În fața celorlalți pari o fire superficială și mult prea degajată în raport cu tot ceea ce se întâmplă. Tu ești conștientă de cât de dificil îți este să menții această mască socială, dar continui să o faci pentru că te ferește de dezamăgiri. Mai ales în această perioadă din viața ta, ai nevoie de liniște și detașare de orice îți face rău.
Articole astro