Horoscopul zilei de 18 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 septembrie 2018

Ești melancolică, trăiești din nou în trecut și parcă ajung să te doară propriile amintiri. Familia și problemele pe care le întâmpină membrii ei ajung să fie un obstacol pentru tine. Dezvoltarea ta personală stagnează deoarece renunți la propriile visuri pentru a-i ajuta pe cei din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 septembrie 2018

Dacă până în prezent îți cunoșteai foarte bine opțiunile, se pare că negura în care te zbați nu cunoaște limite. Ai nevoie de timp pentru tine! Ești într-o continuă alergătură. Fiecare secundă este prețioasă pentru tine. Această zi petrecută în familie te ajută să îți încarci bateriile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 septembrie 2018

Încă de la începutul zilei totul este destul de greoi pentru tine din punct de vedere emoțional. Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ei știu că în aceste momente ai nevoie de spațiu și timp. Seara te vei relaxa și vei reuși să te destinzi după o zi plină de provocări.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 septembrie 2018

Deși tu ești mai mereu disponibilă din punct de vedere emoțional, astăzi alegi să stai retrasă. Poate cei din jur nu îți înțeleg comportamentul. Ideea este că nici măcar nu ai nevoie de acceptarea sau confirmarea lor. Ai nevoie doar de relaxare și de detașare de tot ceea ce reprezintă social.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 septembrie 2018

În plan personal nu investeşti prea multă energie. Nu ai timp pentru melodrame, de niciun fel. Investești mai mult decât ai făcut-o vreodată în tot ceea ce îți poate aduce echilibru, indiferent că este vorba despre tabieturi alimentare, mișcare în aer liber, citit, consumarea de ceaiuri naturiste, etc.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 septembrie 2018

Această zi aduce schimbări semnificative în viața ta. Reușești să finalizezi un proiect de suflet, te apuci din nou de alergat, renunți la o parte din lucrurile care te încărcau negativ. Pentru tine, totul ceea ce trăiești este descris de o intensitate aparte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 septembrie 2018

Chiar și atunci când armonia se întoarce în viața ta, tu mai găsești o sursă de agitație. Trăiești totul la cote maxime. Această dispoziție pe care o ai îți consumă energia psihică și te face să fii mult mai vulnerabilă în fața provocărilor de care ai parte.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 septembrie 2018

Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, sunt multe situații în care te pierzi cu firea. Ajungi chiar să nu te recunoști. La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte importante. Pentru cariera ta este esențial să înveți să preiei inițativa.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 septembrie 2018

În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție. Aceasta este prima verigă prin care filtrezi informațiile. Chiar dacă colegii de birou îți oferă oportunitatea să te remarci în fața superiorilor, nu vrei să o faci. Ești interesată să îți deschizi singură ”portițe” pentru ca cei din jur să aprecieze abilitățile pe care le ai.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 septembrie 2018

Tonusul tău psihic are de suferit astăzi. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele acestea. Toate frustrările acumulate de-a lungul timpului ies la iveală în contexte nepotrivite.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 septembrie 2018

Această zi este specială pentru tine. Deși nu mai sperai că se va întâmpla asta, simți cum te detașezi de persoane care te zdruncinau emoțional. Totul se calmează și acum îți dai seama că viața nu a greșit față de tine atunci când te-a forțat să te îndepărtezi de ele.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 septembrie 2018

Firea independentă te ajută să nu depinzi de nimeni și nimic. Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Armonia din viața de cuplu te ajută să îți urmezi visurile în plan profesional.
Articole astro