Horoscopul zilei de 18 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 octombrie 2020

Lăsându-te purtată de ceea ce simți că reprezinți ca femeie, atragi invidia celor din jur. Majoritatea rivalilor încearcă să îți influențeze alegerile într-un mod negativ tocmai pentru a face drumul spre succes mult mai anevoios. Venus va fi destul de activ în casa familiei și de aceea vei fi nevoită să iei decizii importante în acest sector al vieții.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 octombrie 2020

Această zi este specială pentru tine. Deși nu mai sperai că se va întâmpla asta, simți cum te detașezi de persoane care te zdruncinau emoțional. Totul se calmează și acum îți dai seama că viața nu a greșit față de tine atunci când te-a forțat să te îndepărtezi de ele.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 octombrie 2020

Dacă până în prezent îți cunoșteai foarte bine opțiunile, se pare că negura în care te ”zbați” nu cunoaște limite. Ai nevoie de timp pentru tine! Ești într-o continuă alergătură. Fiecare secundă este prețioasă pentru tine. Această zi petrecută în familie te ajută să îți încarci bateriile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 octombrie 2020

Adopți o atitudine revoluționară în toate aspectele vieții. Deși pari foarte sigură de ceea ce îți dorești, unele evenimente te vor lua prin surprindere. Agitația de care ai parte astăzi îți zdruncină toate planurile pentru perioada următoare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 octombrie 2020

Situația emoțională în care te afli astăzi îți cere să te exprimi mai mult. Atunci când vine vorba de decizii pur personale, înveți să accepți mai puțin influența partenerului și a persoanelor apropiate. Maniera în care comunici cu cei din jur atrage de partea ta persoane de încredere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 octombrie 2020

În loc să rămâi în expectativă pentru a vedea ce fac cei din jur, acționează! Dacă iei tu startul în anumite contexte, cu siguranță șansa de a te face remarcată, va fi de partea ta. Pentru tine, tot ceea ce trăiești este descris de o intensitate aparte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 octombrie 2020

Ajungi mereu să te desconsideri în fața nevoilor celor din jur. Acest comportament este distructiv. Deși ești conștientă de acest lucru, nu știi cum să îl neutralizezi. Pentru tine, pasiunea cu care te dedici în fața oricarei responsabilități este ceea ce îți aduce împlinirea.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 octombrie 2020

Starea de bine pe care o resimți astăzi te ajută să pui la punct dezorganizarea din viața ta. Se pare că acum privești lucrurile cu mai multă claritate. Chiar dacă uneori realitatea pe care o trăiești este ”greu de cuprins”, dai tot ceea ce e mai bun în tine pentru a reuși să faci asta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 octombrie 2020

Ai nevoie de mai multă motivație pentru a-ți atinge obiectivele. Pe parcursul acestei zile sunt destul de multe situații care te vor scoate din zona de confort. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză de la tot, Jupiter te împinge de la spate să ai mai mult curaj pentru a-ți depăși limitele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 octombrie 2020

Te detașezi foarte ușor de problemele celor din jur. Firea ta neimplicată și distantă te ferește întotdeauna de suferință. Cu toate astea, îți place să crezi despre tine că ești o persoană empatică și altruistă. Deși cariera este pe plan ascendent, nemulțumirile pe care le ai sunt neînțelese de cei apropiați.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 octombrie 2020

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregătită, mai ales din punct de vedere emoțional. Chiar dacă punctele de cotitură sunt dificil de depășit, acestea adaugă ”cărămizi” la temelia echilibrului interior.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 octombrie 2020

Faptul că te-ai ”retras” în propria carapace și te focusezi doar pe esențial a schimbat total atitudinea celor din jur în raport cu tine. Oricât de ciudat ți se poate părea acest lucru, în sfârșit familia îți înțelege și îți respectă poziția socială pe care o adopți în raport cu anumite aspecte.
Articole astro