Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 octombrie 2019

Confuzia care te caracterizează ca persoană este dăunătoare propriului echilibru emoțional. Este important să lași anumite lucruri sau evenimente sau gesturi să treacă de la sine. A le acorda mereu o conotație înseamnă a persevera în suferință și dezamăgiri.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 octombrie 2019

Procesul de dezvoltare personală în care te afli te-a ajutat să ajungi la un echilibru interior care nu mai poate fi zdruncinat.Dacă ești într-o relație, te simți acaparată de ceea ce își dorește cel de lângă tine. Ajungi mereu să te desconsideri în fața nevoilor partenerului romantic.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 octombrie 2019

Deși ai destul de multe idei de pus în practică, te simți blocată. Pentru a face ceva, orice, ai nevoie întotdeauna de confirmarea celor din jur. Atmosfera se precipită destul de mult la birou deoarece apar conflicte banale la orice pas.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 octombrie 2019

Cu un Saturn restrictiv care îți dictează acțiunile, astăzi ajungi să faci destul de multe compromisuri. Modul în care se desfășoară unele lucruri din viața ta, te iau prin surprindere. Investești multă emoție în relația personală, iar cu toate astea nu ai parte de împlinirea la care visezi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 octombrie 2019

Chiar dacă îți este greu să faci față tumultului emoțional de care ai parte, reușești totuși să nu iei nicio decizie nesăbuită. Seara acestei zile de vineri este perfectă pentru a face doar ceea ce îți place cel mai mult, chiar dacă îți este greu să alegi între a viziona un film bun sau a ieși cu prietenii.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 octombrie 2019

Cei care sunt deranjați de modul în care faci tu lucrurile, este indicat să fie rezervați și diplomați. Aceasta ar fi o atitudine corectă, dar pe care însă nu te poți baza. La orice pas te simți judecată. Pe parcursul acestei zile nu vei reuși să combați starea de anxietate care te încearcă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 octombrie 2019

Adopți o atitudine revoluționară în toate aspectele vieții. Deși pari foarte sigură de ceea ce îți dorești, unele evenimente te vor lua prin surprindere. Agitația de care ai parte astăzi îți zdruncină toate planurile pentru perioada următoare. Te irită peste măsură ideea de imprevizibil.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 octombrie 2019

Deciziile tale, indiferent de context, sunt puse mereu la îndoială. Nu îți dorești să te complaci în fața unui anumit rol social, dar regulile au un efect determinant asupra acțiunilor tale. Persoana iubită se simte contrariată de modul în care treci constat de la o dispoziție psihică la alta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 octombrie 2019

De ceva timp ești mult mai încrezătoare în tot ceea ce reprezinți ca persoană, prietenă, femeie. Atunci când vorbești despre ceea ce simți, ai senzația că în sfârșit ai ajuns să te iubești cu adevărat. Nu alegi să mai faci compromisuri care vizează starea ta de bine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 octombrie 2019

Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Nu îți place când oamenii aleg tot felul de contexte pentru a vorbi doar despre sentimentele și problemele personale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 octombrie 2019

Ai nevoie de un nou început. De asemenea, este important să îți focalizezi atenția și spre ”zdruncinarea” tabieturilor nesănătoase. Acestea ajung să îți consume o bună parte din energie. Pentru a face față provocărilor zilnice, ai nevoie de mai multă vitalitate și activități care să îți mențină motivația.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 octombrie 2019

Stagnarea de care ai parte în plan profesional este ceva ce trebuie să îți dea de gândit. Te dezici tot mai mult de tot ceea ce reprezinți ca persoană și ajungi în diverse situații sau contexte care nu fac decât să ”îți susțină cauza”. Frustrările pe care le-ai adunat ajung să îți dicteze întreaga viață.
Articole astro