Horoscopul zilei de 18 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 octombrie 2018

Abilitățile în sfera creativității te ajută să rezolvi anumite probleme în această dimineață. Elimini foarte repede lucrurile neesențiale și faci tot ceea ce poți pentru a îți îndeplini scopurile profesionale. Seara este numai bună pentru a fi petrecută alături de cei mai buni prieteni.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 octombrie 2018

Astăzi îți dorești să ajungi la zi cu partea administrativă. Ai rămas în urmă cu unele din proiectele personale și nu vrei să mai faci niciun compromis în acest sens. Seara alegi să o petreci citind una din cărțile preferate. Este activitatea care te relaxează întru totul.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 octombrie 2018

Adori să faci lucruri care îți aduc confort emoțional. În sfârșit ai învățat să te pui pe primul plan și acest lucru este vizibil chiar în modul în care prioritizezi lucrurile. Atunci când vine vorba de carieră, preferi să analizezi foarte bine opțiunile pe care le ai înainte de a lua orice decizie cu efecte pe termen lung.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 octombrie 2018

Perioada de repaus din cauza stării precare de sănătate te-a scos de tot din ritm. Ai destul de multe planuri amânate sau de care pur și simplu nu te-ai putut ocupa. Această zi pare să fie ca un nou început pentru tine. Îți setezi noi obiective care te vor ajuta să îți recapeți motivația.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 octombrie 2018

Chiar dacă uneori realitatea pe care o trăiești este ”greu de curprins”, dai tot ceea ce e mai bun din tine pentru a reuși să faci asta. Dubiile pe care continui să le ai în raport cu o anumită persoană te fac să fii foarte sceptică. Poate trebuie de fapt să renunți să mai interpretezi tot din jur și să faci doar ceea ce simți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 octombrie 2018

Atunci când au loc tot felul de evenimente în familie, te retragi în lumea propriilor gânduri și trăiri. Nu îți place că oamenii aleg astfel de contexte pentru a vorbi doar despre sentimentele și problemele personale. Te simți tot mai copleșită în astfel de situații și de aceea încerci pe cât poți de mult să le eviți.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 octombrie 2018

Pentru a simți armonia de care ești înconjurată este important să găsești un echilibru și pe plan sentimental! Dacă ești într-o relație, te simți acaparată de ceea ce își dorește cel de lângă tine. Ajungi mereu să te desconsideri în fața nevoilor celor din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 octombrie 2018

Situația emoțională în care te afli îți cere să te exprimi mai mult. Atunci când vine vorba de decizii profesionale, înveți să accepți mai puțin influența partenerului și a persoanelor apropiate. Din păcate, nu știi să faci acest lucru constant și ajungi să faci din nou compromisuri în raport cu propria persoană.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 octombrie 2018

Veștile proaste apar în viata ța doar pentru a-ți distrage atenția de la obiectivele pe care le ai. Din păcate, nu reușești să faci față provocărilor. Starea de oboseală psihică tinde să se accentueze cu fiecare zi care trece. Ai nevoie de multă înțelegere și susținere din partea celor dragi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 octombrie 2018

Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Cei din jur te consideră a fi de necombătut atunci când în mintea ta obiectivul pe care îți dorești să îl atinzi este foarte clar. Chiar și așa, ai grijă la intențiile ascunse ale celor care pretind că te susțin.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 octombrie 2018

Faptul că lucrurile nu iau forma pe care ți-o dorești are un efect negativ asupra dispoziției tale. Astrele nu îți transmit energie bună astăzi și parcă tot ce faci este să te muți de pe un scaun pe altul. Ești melancolică, trăiești din nou din amintiri și parcă ajung să te rănească din nou dezamăgirile din trecut.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 octombrie 2018

Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ei știu că în aceste momente ai nevoie de spațiu și timp. Partenerul nu va fi prea încântat de deciziile pe care le iei astăzi. Va trebui să îți argumentezi alegerile. Singură, refuzi o nouă relație cu o persoană din trecut. 
Articole astro