Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 noiembrie 2021

În plan profesional ești mult mai încrezătoare în tot ceea ce întreprinzi. Chiar dacă uneori îți este dificil să faci lucrurile așa cum ți se solicită, nu te dai bătută. În ceea ce privește familia, ai senzația că tot ceea ce ai realizat se năruie brusc sub ochii tăi deoarece apar conflicte la orice pas.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 noiembrie 2021

Deciziile tale, indiferent de context, sunt puse mereu la îndoială. Nu trebuie să te complaci să joci un asemenea rol social. Din păcate, conflictele, de orice fel, sunt inevitabile. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 noiembrie 2021

Această zi se află sub influența unei puternice și neobișnuite energii astrale. Ai grijă la excese, de orice fel! Zdruncini din rădăcini o amintire neplăcută. Tot ceea ce resimți este doar frustare și dezamăgire, dar această stare de spirit va fi trecătoare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 noiembrie 2021

Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. ”Fugi” mereu doar după lucruri autentice. Nu faci niciun compromis în acest sens. Relațiile importante pentru tine se definesc prin încredere și dăruire necondiționate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 noiembrie 2021

Nu întotdeauna mersul lucrurilor îți poate fi atribuit. Știi că porți o mare parte din responsabilitate, dar nu trebuie să te învinovățești pentru orice eșec care are loc în jurul tău. Jupiter te va”urmări” îndeaproape la nivel energetic pe tot parcursul zilei.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 noiembrie 2021

Argumentează-ți comportamentul! O astfel de atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere. Relațiile importante pentru tine se vor bucura de dedicarea ta în perioada care urmează, dar nu vei mai renunța la propriul confort pentru a satisface nevoile altora.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 noiembrie 2021

Riști mult prea mult în raport cu imaginea socială și asta doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Ai tendința de a te implica în toate discuțiile în contradictoriu care au loc la birou. Colegii sunt intrigați de atitudinea ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 noiembrie 2021

Chiar dacă nu te simți a fi pregătită pentru succes în plan profesional, nu trebui să eviți să îți pui în valoare abilitățile. În zilele care urmează este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Fără să percepi exact ce se întâmplă, energia negativă a celor din jur te va agita destul de mult.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 noiembrie 2021

În loc să rămâi în expectativă pentru a vedea spre ce direcție se îndreaptă cei din jur, acționează! Dacă iei tu startul în anumite contexte, cu siguranță șansa de a te face remarcată, va fi de partea ta. Pentru tine, tot ceea ce trăiești este descris de o intensitate aparte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 noiembrie 2021

Ai nevoie de surse noi de inspirație pentru a putea face tot ceea ce ți-ai propus. Te simți blocată din punct de vedere emoțional. Modul în care alegi să faci astăzi lucrurile parcă te ”afundă” și mai mult în starea de disperare pe care o resimți de ceva timp.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 noiembrie 2021

Atunci când vine vorba de carieră, preferi să analizezi foarte bine opțiunile pe care le ai înainte de a lua orice decizie cu efecte pe termen lung.  Cei din jur te consideră a fi de necombătut atunci când în mintea ta obiectivul pe care îți dorești să îl atinzi este foarte clar.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 noiembrie 2021

Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele acestea. Toate frustrările acumulate de-a lungul timpului ies la iveală în contexte nepotrivite. Este posibil să ai nevoie de această descărcare energetică pentru a putea vedea lucrurile din altă perspectivă.
Articole astro