Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 noiembrie 2020

Te irită peste măsură ideea de imprevizibil. Atunci când ai parte de lucruri la care nu te-ai fi gândit vreodată, îți dai seama că nu deții deloc controlul asupra propriei vieți. Starea de spirit de astăzi, în ciuda negativismului de care ești înconjurată, te ajută să duci la îndeplinire multe din planurile stabilite.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 noiembrie 2020

Această zi este specială pentru tine. Deși nu mai sperai că se va întâmpla asta, simți cum te detașezi de persoane care te zdruncinau emoțional. Totul se calmează și acum îți dai seama că viața nu a greșit față de tine atunci când te-a forțat să te îndepărtezi de ele.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 noiembrie 2020

Singură, refuzi o nouă relație cu o persoană din trecut deoarece îți este frică să trăiești aceiași dezamăgire. Nu crezi în ideea de schimbare a caracterului. ”Esența” fiecăruia dintre noi iese la suprafață sub aceiași ”formă” atunci când ne aflăm în același tip de context.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 noiembrie 2020

Te simți ”blocată” în tot felul de gânduri și senzații, iar demotivarea pe care o trăiești te face să te afunzi în rutina de zi cu zi. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 noiembrie 2020

Chiar dacă îți este dificil să accepți acest adevăr, familia ajunge să fie un obstacol pentru tine. Dacă până în prezent îți cunoșteai foarte bine opțiunile, se pare că neputința și nesiguranța în care te zbați nu cunosc limite. Ai nevoie de timp pentru tine!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 noiembrie 2020

Impulsurile pe care le resimți pe parcursul acestei zile te fac să fii mult mai competitivă decât de obicei, mai ales în plan profesional. Îți dorești să ți se recunoască abilitățile și nu te vei dezice din fața niciunei provocări de care vei avea parte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 noiembrie 2020

Paleta de trăiri de care vei avea parte astăzi te-ar putea surprinde întru totul. Atunci când vine vorba de viața profesională, nu te simți atrasă de ideea de risc. Deși îți sunt propuse manevre imorale, alegi să nu îți încalci principiile. În viața ta ai nevoie de stabiitate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 noiembrie 2020

Această zi este greu de îndurat din punct de vedere emoțional. Ai senzația că te afli într-un carusel de trăiri care merge necontenit. Prietenii apropiați îți observă imediat starea apatică în care te afli. Cu toate astea, îți acordă timp pentru a găsi singură răspunsurile la propriile dileme existențiale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 noiembrie 2020

Ajungi mereu să te desconsideri în fața nevoilor celor din jur. Acest comportament este distructiv. Deși ești conștientă de acest lucru, nu știi cum să îl neutralizezi. Pentru tine, pasiunea cu care te dedici în fața oricarei responsabilități este ceea ce îți aduce împlinirea.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 noiembrie 2020

Mai ai câteva obiective de atins până la finele anului și este important să nu îți pierzi motivația. Chiar dacă ești încăpățânată atunci când vine vorba de susținerea propriilor idei, această atitudine nu îți garantează succesul. Este nevoie de mult mai mult decât atât.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 noiembrie 2020

În plan personal nu investeşti prea multă energie. Nu ai timp pentru melodrame, de niciun fel. Investești mai mult decât ai făcut-o vreodată în tot ceea ce îți poate aduce echilibru, indiferent că este vorba despre tabieturi alimentare, mișcare în aer liber, citit, consumarea de ceaiuri naturiste, etc.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 noiembrie 2020

Chiar dacă poate nu simți acest lucru, ești capabilă să faci schimbarea de care ai nevoie pentru a avea parte de un nou început. Tensiunea acumulată în ultima perioadă începe să se ”disperseze”. Totul ți se prezintă acum într-o manieră mult mai clară.
Articole astro