Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 noiembrie 2019

Toate relațiile din viața ta par să se afle sub o analiză microscopică pe parcursul întregii zile. Din păcate, nici măcar tu nu știi ce vrei să obții prin acest proces. Te simți vulnerabilă, expusă din punct de vedere emoțional și ai nevoie de noi ancore în acest sens.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 noiembrie 2019

Faci pași importanți spre regăsirea echilibrului interior. Acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Venus și Marte te ajută să îți menții încrederea în iubire, chiar dacă este de înțeles că este greu să faci asta având în vedere situațiile dificile prin care ai trecut.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 noiembrie 2019

Chiar dacă nu te simți a fi pregătită pentru succes în plan profesional, nu trebui să eviți să îți pui în valoare abilitățile. În zilele care urmează este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Fără să percepi exact ce se întâmplă, energia negativă a celor din jur te va agita destul de mult.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 noiembrie 2019

Situația sentimentală în care te afli îți cere să te exprimi mai mult. Poate nu înțelegi acest lucru, dar și cei din jur au așteptări de la tine. Într-adevăr, nu trebuie să le onorezi. Cu toate astea, trebuie să îi accepți pe cei din jur în complexitatea lor.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 noiembrie 2019

Neajunsurile emoționale pe care ai ajuns să le simți în doi se datorează și modului în care te comporți cu cel de lângă tine. Încearcă să nu mai fii atât de temperamentală. Analizează situația înainte de a-ți exprima punctul de vedere și fă-o într-un mod calm și calculat. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 noiembrie 2019

Totul se calmează în jurul tău. Acum îți dai seama că viața nu ”a greșit” față de tine atunci când te-a forțat să te îndepărtezi de anumite persoane. Rezistența pe care ai impus-o în fața acestui proces te-a ajutat să îți descoperi propriile limite și să te redefinești ca persoană.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 noiembrie 2019

Atunci când vine vorba de carieră, preferi să analizezi foarte bine opțiunile pe care le ai înainte de a lua orice decizie cu efecte pe termen lung.  Cei din jur te consideră a fi de necombătut atunci când în mintea ta obiectivul pe care îți dorești să îl atinzi este foarte clar.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 noiembrie 2019

Ai rămas în urmă cu unele din proiectele personale și nu vrei să mai faci niciun compromis în acest sens. Adori să faci lucruri care îți aduc confort emoțional. În sfârșit ai învățat să te pui pe primul plan și acest lucru este vizibil chiar în modul în care prioritizezi lucrurile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 noiembrie 2019

Abilitățile în sfera creativității te ajută să rezolvi anumite probleme în această dimineață. Elimini foarte repede lucrurile neesențiale și faci tot ceea ce poți pentru a îți îndeplini scopurile profesionale. Seara este numai bună pentru a fi petrecută alături de cei mai buni prieteni.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 noiembrie 2019

Confirmarea socială de care ai nevoie ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Așteptările pe care le ai ajung să fie chiar ireale și asta va crea tensiune între tine și cel ales.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 noiembrie 2019

Siguranța financiară de care ai nevoie poate avea și un fundament psihologic. Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Chiar dacă sunt situații pe care accepți că nu le poți controla, niciodată nu îți pierzi determinarea.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 noiembrie 2019

Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă. Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Începutul acesta de săptămâna este anevoios din punct de vedere emoțional.
Articole astro