Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 noiembrie 2018

Încă din primele ore ale dimineții trăiești o stare de spirit agitată și confuză. Chiar dacă îți este greu să faci față tumultului emoțional de care ai parte, reușești totuși să nu iei nicio decizie nesăbuită. Seara acestei zile de weekend este perfectă pentru a face doar ceea ce îți place cel mai mult.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 noiembrie 2018

Deciziile tale, indiferent de context, sunt puse mereu la îndoială. Nu trebuie să te complaci să joci un asemenea rol social. Cei care sunt deranjați de modul în care faci tu lucrurile, este indicat să fie rezervați și diplomați. Aceasta ar fi o atitudine corectă, dar pe care însă nu te poți baza.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 noiembrie 2018

Din păcate, conflictele, de orice fel, sunt inevitabile. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Această stare de introspecție continuă te aduce în stadiul în care nu mai știi ce reprezinți, atât în raport cu propria personă, dar și în raport cu cei din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 noiembrie 2018

De ceva timp ești mult mai încrezătoare în tot ceea ce reprezinți ca persoană, prietenă, femeie. Procesul de dezvoltare personală în care te afli te-a ajutat să ajungi la acest echilibru interior care nu mai poate fi zdruncinat. Cu o nouă aură, acum poți dezvălui lumii acele lucruri minunate care zac în tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 noiembrie 2018

Chiar dacă îți este dificil să accepți acest adevăr, familia ajunge să fie un obstacol pentru tine. Dacă până în prezent îți cunoșteai foarte bine opțiunile, se pare că neputința și nesiguranța în care te zbați nu cunosc limite. Ai nevoie de timp pentru tine!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 noiembrie 2018

Pentru tine, pasiunea cu care te dedici oricărei cauze este ceea ce îți aduce împlinirea. Chiar dacă majoritatea planurilor îți sunt date astăzi peste cap, nu faci o tragedie din asta. Ești de părere că toate lucrurile din jur au un anume ritm în care trebuie să se întâmple.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 noiembrie 2018

Optimismul tău e molipsitor și generează în jur o atmosferă foarte placută. Dacă ești într-o relație, te simți dominată de personalitatea extrem de exuberantă a partenerului. Mai mult decât atât, nu înțelegi de ce persoanele care vă cunosc pe amândoi sunt mai atrași social de el.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 noiembrie 2018

Ai nevoie de echilibru în plan emoțional și de aceea este nevoie să te pui pe primul loc, indiferent de contextul în care te afli. Din păcate, nu știi să faci acest lucru constant și ajungi să faci din nou compromisuri în raport cu propria persoană.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 noiembrie 2018

În viața personală lucrurile iau o întorsătură complet neașteptată. Încerci să îți dai seama ce anume ai făcut tu greșit. Te simți dezamăgită și încetezi să mai speri în ideea de ”fericire în doi”. Pentru această perioadă din viața ta, astrele îți rezervă cu totul alte priorități față de cele emoționale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 noiembrie 2018

Pentru a simți armonia din viața ta este important să găsești un echilibru pe plan sentimental. Implicată într-o relație romantică, te simți tot mai „acaparată” de ceea ce își dorește cel de lângă tine. Ajungi mereu să te desconsideri în fața nevoilor celuilalt și acest comportament naște multe frustrări.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 noiembrie 2018

Faptul că lucrurile nu iau forma pe care ți-o dorești are un efect negativ asupra dispoziției tale. Astrele nu îți induc energie bună și toată ziua parcă te muți de pe un scaun pe altul. Indiferent de starea de oboseală pe care o resimți, reușești totuși să te ții de planurile pe care le ai stabilite cu prietenii.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 noiembrie 2018

Situația emoțională în care te afli astăzi îți cere să te exprimi mai mult. Atunci când vine vorba de decizii pur personale, înveți să accepți mai puțin influența partenerului și a persoanelor apropiate. Maniera în care comunici cu cei din jur atrage de partea ta persoane de încredere.
Articole astro