Horoscopul zilei de 18 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 martie 2022

Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Magia acestei perioade prospere pe care o trăiești pare că te îndeamnă să pui mai mult preț pe lucrurile simbolice care aparent nu sunt ”învăluite” cu semnificații deosebite.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 martie 2022

Viața sentimentală nu e foarte liniștită în acest moment. Situația în care te afli îți cere să te exprimi mai mult. Înveți să accepti mai puțin influența partenerului și a persoanelor apropiate. Din pacate, nu știi să faci acest lucru constant și ajungi să faci din nou compromisuri în raport cu propria persoană.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 martie 2022

Starea de oboseală psihică tinde să se accentueze cu fiecare zi care trece. Ai nevoie de multă înțelegere și susținere din partea celor dragi. Cei din jur te consideră a fi de necombătut atunci când în mintea ta obiectivul pe care îți dorești să îl atingi este foarte clar creionat.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 martie 2022

Unele relații sau contexte din viața fiecăruia ne oferă nenumărate oportunități de a vorbi despre noi. Faptul că alegem sau nu să o facem depinde de încrederea în sine și de presiunea pe care o simțim în raport cu societatea. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 martie 2022

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele foarte ridicate. În anumite contexte va fi nevoie să adopți o atitudine mai relaxată deoarece implicarea absolută poate fi un inamic. Ia lucrurile ca atare și fă doar ceea ce ține de propria persoană!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 martie 2022

În fața celorlalți pari o fire superficială și mult prea degajată în raport cu tot ceea ce se întâmplă. Tu ești conștientă de cât de dificil îți este să menții această mască socială, dar continui să o faci pentru că te ferește de dezamăgiri. Mai ales în această perioadă din viața ta, ai nevoie de liniște și detașare de orice îți face rău.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 martie 2022

De ceva timp ai învățat că viața ta nu este despre cei din jur, ci despre propria persoană și propria fericire. Dinamica astrală a acestei zile te ajută să pui la punct o serie de detalii importante pentru viața profesională. Este extrem de important ca în cazul conflictelor să nu iei lucrurile personal.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 martie 2022

Deși sunt multe contexte în care ai nevoie de confirmare socială, rămâi o fire independentă și individualistă. Întâmplările care au loc în acest sfârșit de săptămână petrecut în familie îți reconfirmă acest lucru. O viziune iluzorie asupra propriei vieți te poate dezamăgi destul de profund.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 martie 2022

Toate relațiile din viața ta par să se afle sub o analiză microscopică pe parcursul întregii zile. Din păcate, nici măcar tu nu știi ce vrei să obții prin acest proces. Te simți vulnerabilă, expusă din punct de vedere emoțional și ai nevoie de noi ancore în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 martie 2022

Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ei știu că în aceste momente ai nevoie să rămâi singură cu propriile gânduri. Ai nevoie doar de relaxare și de detașare de tot ceea ce reprezintă drama din viața ta pentru a putea face lucrurile într-o manieră diferită.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 martie 2022

Chiar dacă nu te simți a fi pregătită pentru succes în plan profesional, nu trebui să eviți să îți pui în valoare abilitățile. În zilele care urmează este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Fără să percepi exact ce se întâmplă, energia negativă a celor din jur te va agita destul de mult.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 martie 2022

Poate nu înțelegi acest lucru, dar și cei din jur au așteptări de la tine. Într-adevăr, nu trebuie să le onorezi. Cu toate astea, trebuie să îi accepți pe cei din jur în complexitatea lor. Injuriile la adresa ta nu îți mai afectează motivația. Chiar și așa, ai grijă la intențiile ascunse ale celor care pretind că te susțin.
Articole astro