Horoscopul zilei de 18 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 martie 2021

Situația sentimentală în care te afli îți cere să te exprimi mai mult. Poate nu înțelegi acest lucru, dar și cei din jur au așteptări de la tine. Într-adevăr, nu trebuie să le onorezi. Cu toate astea, trebuie să îi accepți pe cei din jur în complexitatea lor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 martie 2021

Neajunsurile emoționale pe care ai ajuns să le simți în doi se datorează și modului în care te comporți cu cel de lângă tine. Încearcă să nu mai fii atât de temperamentală. Analizează situația înainte de a-ți exprima punctul de vedere și fă-o într-un mod calm și calculat. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 martie 2021

Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă. Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Începutul acestei zile este anevoios din punct de vedere emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 martie 2021

Adopți o atitudine revoluționară în toate aspectele vieții. Deși pari foarte sigură de ceea ce îți dorești, unele evenimente te vor lua prin surprindere. Agitația de care ai parte astăzi îți zdruncină toate planurile pentru perioada următoare. Te irită peste măsură ideea de imprevizibil.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 martie 2021

Deși astăzi ai parte de o schimbare pozitivă în plan psihic, energia lui Jupiter are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă pentru tine te ajută să depășești starea de nesiguranță din această perioadă, dar starea de spirit în care te vei afla nu îți va oferi totuși confortul de care ai nevoie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 martie 2021

Deciziile tale, indiferent de context, sunt puse mereu la îndoială. Nu îți dorești să te complaci în fața unui anumit rol social, dar regulile au un efect determinant asupra acțiunilor tale. Persoana iubită se simte contrariată de modul în care treci constat de la o dispoziție psihică la alta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță  - horoscop azi, 18 martie 2021

Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, sunt multe situații în care te pierzi cu firea. Ajungi chiar să nu te recunoști. La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte importante. Pentru cariera ta este esențial să înveți să preiei inițativa.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 martie 2021

Deși ai destul de multe idei de pus în practică, te simți blocată. Pentru a face ceva, orice, ai nevoie întotdeauna de confirmarea celor din jur. Atmosfera se precipită destul de mult la birou deoarece apar conflicte banale la orice pas.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 martie 2021

Deadline-urile foarte strânse îi deranjează peste măsură pe unii din colegii de la birou. Din păcate, conflictele sunt inevitabile. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 martie 2021

Deși tu nu ai aceiași încredere în reușită ca altădată, persoana iubită îți oferă susținerea și înțelegerea de care ai nevoie pentru a reuși să îți setezi obiective înalte și să le și atingi. În ceea ce privește anumite relații din viața ta, continui să te înșeli în legătură cu intențiile persoanelor în cauză.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 martie 2021

Deși evenimentele care au loc astăzi se prezintă într-o manieră benefică pentru tine, sunt totuși situații care te vor scoate din zona de confort. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză de la tot, energia lui Marte te împinge de la spate să ai mai mult curaj pentru a-ți depăși limitele.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 martie 2021

Autenticitatea pe care o trăiești în această perioadă va fi definitorie pentru alegerile pe care le vei face. Chiar dacă dispoziția psihică de astăzi nu îți oferă oportunitatea de a face tot ceea ce ți-ai propus, te simți mulțumită de anumite lucruri.
Articole astro