Horoscopul zilei de 18 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 martie 2020

De multe ori dezvoltarea ta personală stagnează deoarece renunți la propriile visuri pentru a-i ajuta pe cei din jur. Chiar dacă ești conștientă de impactul negativ pe care îl pot avea anumite evenimente din jur asupra echilibrului tău interior, nu faci nimic să te ”protejezi” în acest sens.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 martie 2020

Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa. Dacă ești la birou, această zi de miercuri este cât se poate de provocatoare. Intrigile se află la orice pas și nimic din ceea ce faci parcă nu ia forma intențiilor tale. Poate ești prea superficială.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 martie 2020

În loc să rămâi în expectativă pentru a vedea ce fac cei din jur, acționează! Dacă iei tu startul în anumite contexte, cu siguranță șansa de a te face remarcată, va fi de partea ta. Pentru tine, tot ceea ce trăiești este descris de o intensitate aparte.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 martie 2020

Din cauza influenței pe care o are Luna asupra zodiei tale, astăzi este posibil să te adâncești și mai mult în starea apatică în care te afli deja. În jurul tău nu găsești ancore emoționale care să te ajute să ”nuanțezi” altfel propria stare și alegi să te complaci.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 martie 2020

Te irită peste măsură ideea de imprevizibil. Ți-ar plăcea foarte mult să deții controlul asupra a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Din cauza acestei nevoi bolnăvicioase, echilibrul tău interior este zdruncinat la orice pas. Este important să cauți ajutor de specialitate în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 martie 2020

Încă din primele ore ale dimineții trăiești o stare de spirit agitată și confuză. Chiar dacă îți este greu să faci față tumultului emoțional de care ai parte, reușești totuși să nu iei nicio decizie nesăbuită. Seara acestei zile este perfectă pentru a face doar ceea ce îți place cel mai mult.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 martie 2020

Cei care sunt deranjați de modul în care faci tu lucrurile, este indicat să fie rezervați și diplomați. Aceasta ar fi o atitudine corectă, dar pe care însă nu te poți baza. Din păcate, conflictele, sunt inevitabile. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 martie 2020

Starea de introspecție continuă te aduce în stadiul în care nu mai știi ce reprezinți, atât în raport cu propria persoană, dar și în raport cu cei din jur. În sfârșit ai învățat totuși să te pui pe primul plan și acest lucru este vizibil chiar în modul în care prioritizezi lucrurile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 martie 2020

A învăța să delegi este o parte importantă din viața fiecăruia dintre noi. Indiferent că este vorba de cea personală sau de cea profesională, încrederea în capacitățile celor din jur te poate ajuta să îți rezervi mai mult timp pentru sine. Ești pregătită pentru un nou început în viața ta. Trebuie doar să ai mai mult curaj.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 martie 2020

Când ne focusăm pe starea psihică, implicațiile somatice sunt de luat în considerare, mai ales în perioadele tensionate. De asemenea, este important pentru echilibrul interior să fii conștientă de toate implicațiile pe care le poate avea relația personală raportat la carieră.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 martie 2020

În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama care sunt cele mai valoroase părți ale vieții tale. Acum simți nevoia să arăți celor din jur gratitudinea pe care o simți. Alegerile pe care le faci sunt pline de pasiune și de dorința de trăi totul la superlativ.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 martie 2020

Atunci când vine vorba de carieră, preferi să analizezi foarte bine opțiunile pe care le ai înainte de a lua orice decizie cu efecte pe termen lung. Această zi pare să fie ca un nou început pentru tine. Îți setezi noi obiective care te vor ajuta să îți recapeți motivația.
Articole astro