Horoscopul zilei de 18 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 martie 2019

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregătită, mai ales din punct de vedere emoțional. Chiar dacă punctele de cotitură sunt dificil de depășit, acestea adaugă ”cărămizi” la temelia echilibrului interior.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 martie 2019

Deși comportamentul tău de astăzi nu este acceptat de cei din jur, nu îți dorești să te explici. Încerci să te ferești de judecata altora. Îți dorești foarte mult să nu mai trăiești prin prisma opiniilor celor din jur și lucrezi foarte mult ca acest proces să devină parte din tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 martie 2019

Încearcă să profiți de avantajul pe care îl ai față de cei din jur, dar fă-o cu inima deschisă! Nu te mai crampona în tot felul de gânduri neconstructive. De cele mai multe ori, propriul psihic poate fi considerat cel mai aprig ”dușman”. Te trage în jos și te ”răstălmăcește” sub toate formele.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 martie 2019

Colegii de birou au întotdeauna tendința să te critice destul de dur, mai ales atunci când sunt de părere că acțiunile tale îi descalifică pe ei în fața superiorilor. În ceea ce privește un anumit proiect personal, reușești să îl finalizezi exact așa cum ți-ai dorit.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 martie 2019

Faptul că te-ai ”retras” în propria carapace și te focusezi doar pe esențial a schimbat total atitudinea celor din jur în raport cu tine. Oricât de ciudat ți se poate părea acest lucru, în sfârșit familia îți înțelege și îți respectă poziția socială pe care o adopți în raport cu anumite aspecte.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 martie 2019

În ciuda efortului de a te distanța de influența pe care o pot avea unii oameni asupra stării tale interioare, lucrurile nu iau forma pe care ți-o dorești. Te lași atrasă în mrejele energetice care te înconjoară, iar de cele mai multe ori, deciziile pe care le iei sunt riscante.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 martie 2019

De multe ori dezvoltarea ta personală stagnează deoarece renunți la propriile visuri pentru a-i ajuta pe cei din jur. Chiar dacă ești conștientă de impactul negativ pe care îl pot avea anumite evenimente din jur asupra echilibrului tău interior, nu faci nimic să te ”protejezi” în acest sens.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 martie 2019

Deși sunt multe contexte în care ai nevoie de confirmare socială, rămâi o fire independentă și individualistă. Întâmplările care au loc în acest început de săptămână îți reconfirmă acest lucru. O viziune iluzorie asupra propriei vieți te poate dezamăgi destul de profund.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 martie 2019

Odată ce ai ajuns într-un punct riscant, este important să te ”propulsezi” cu determinare către zona în care îți dorești să ajungi. A sta prea mult pe gânduri poate încetini anumite reacții, iar efectele vor fi dificil de manageriat. Stăpânirea de sine este cheia succesului în astfel de contexte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 martie 2019

Ai nevoie de timp pentru tine! Ești într-o continuă alergătură. Fiecare secundă este prețioasă pentru tine, într-un fel sau altul. Cu toate astea, primul lucru greșit pe care îl faci este că te neglijezi, mai ales din punct de vedere emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 martie 2019

Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ei știu că în aceste momente ai nevoie să rămâi singură cu propriile gânduri. Ai nevoie doar de relaxare și de detașare de tot ceea ce reprezintă social în viața ta pentru a putea face lucrurile într-o manieră diferită.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 martie 2019

În loc să rămâi în expectativă pentru a vedea ce fac cei din jur, acționează! Dacă iei tu startul în anumite contexte, cu siguranță șansa de a te face remarcată, va fi de partea ta. Pentru tine, tot ceea ce trăiești este descris de o intensitate aparte.
Articole astro