Horoscopul zilei de 18 martie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 martie 2018

Dacă ești într-o relație, aproape sigur vei avea parte de conflicte legate de familie. Partenerul nu va fi prea încântat de deciziile pe care le iei. Va trebui să îți argumentezi alegerile. Singură, refuzi o nouă relație cu o persoana din trecut deoarece îți este frică să trăiești aceiași dezamăgire.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 martie 2018

Visurile pe care le aveai pentru viața sentimentală se transformă în adevărate coșmaruri. Lucrurile iau o întorsătură complet neașteptată. Încerci să îți dai seama ce anume ai făcut tu greșit. Te simți dezamăgită și încetezi să mai speri în ideea de ”fericire în doi”.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 martie 2018

Viața sentimentală nu e foarte liniștită în acest moment. Situația în care te afli îți cere să te exprimi mai mult. Înveți să accepti mai puțin influența partenerului și a persoanelor apropiate. Din pacate, nu știi să faci acest lucru constant și ajungi să faci din nou compromisuri în raport cu propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 martie 2018

În viața profesională ai multe lucruri de pus la punct. Cu toate astea, îți este destul de greu să îți dai seama care este direcția spre care trebuie să te îndrepți. Reușești să te accepți din ce în ce mai bine cu toate defectele și calitățile pe care le ai. Ești mult mai încrezătoare în tot.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 martie 2018

Dacă ești implicată într-o relație, îți dai seama că dedicarea ta nu este totală. Neajunsurile pe care ai ajuns să le simți în doi se datorează și modului în care te comporți. Încearcă să nu mai fii atât de temperamentală. Analizează situația înainte de a-ți exprima punctul de vedere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 martie 2018

Veștile proaste apar în viata ța pentru a-ți distrage atenția de la obiectivele pe care le ai. Din păcate, nu reușești să faci față provocărilor. Starea de oboseală psihică tinde să se accentueze cu fiecare zi care trece. Ai nevoie de multă înțelegere din partea celor dragi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 martie 2018

Relația personală se bucură din plin de starea ta jovială și romantică. Momentele pe care le petreci alături de persoana iubită sunt unice în ceea ce te privește. Vremea capricioasă de astăzi te determină să renunți la planurile stabilite.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 martie 2018

Începutul zilei te găsește într-o dispoziție destul de ciudată. Ai multe idei de pus în aplicare, însă îți este foarte greu să te apuci de ceea ce ai de făcut. Nu te simți motivată să faci absolut nimic. Senzația de neputință pe care o resimți poate fi doar rezultatul epuizării fizice.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 martie 2018

Te increzi foarte mult in visurile tale. Nicio secundă nu te raportezi la ele ca fiind ceva imposibil de atins. Mișcarea fizică pe care o faci zi de zi ajunge să îți schimbe viața. Energia și starea de bine pe care le câștigi făcând asta sunt de neegalat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 martie 2018

Optimismul tău e molipsitor și generează în jur o atmosferă foarte placută. Pentru a simți armonia din viața ta este important să găsești un echilibru pe plan sentimental! Daca ești într-o relație, te simți acaparată de ceea ce își dorește cel de lângă tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 martie 2018

Ajungi mereu să te desconsideri în fața nevoilor celor din jur. Acest comportament este distructiv. Deși ești conștientă de acest lucru, nu știi cum să îl neutralizezi. Pentru tine, pasiunea cu care te dedici în fața oricarei responsabilități este ceea ce îți aduce împlinirea.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 martie 2018

Ești melancolică, trăiești din nou în trecut și parcă ajunge să te doară propriile amintiri. Familia ajunge să fie un obstacol pentru tine. Dacă până în prezent îți cunoșteai foarte bine opțiunile, se pare că negura în care te zbați nu cunoaște limite. Ai nevoie de timp pentru tine!
Articole astro