Horoscopul zilei de 18 mai 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 mai 2022

Tensiunea acumulată în ultima perioadă începe să se ”disperseze”. Totul ți se prezintă acum într-o manieră mult mai clară. Cu un Saturn restrictiv care îți dictează acțiunile, astăzi ajungi însă să faci destul de multe compromisuri emoționale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 mai 2022

Ești foarte jovială în raport cu cei din jur. Această atitudine, chiar și inconștientă, îl pune uneori într-o situație inconfortabilă pe partenerul tău. Știi întotdeauna să îți motivezi alegerile. Independent de acest lucru, este important să faci și alegerile potrivite. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 mai 2022

Ești melancolică, trăiești din nou în trecut și parcă ajung să te doară propriile amintiri. Familia și problemele pe care le întâmpină membrii ei ajung să fie un obstacol pentru tine. Dezvoltarea ta personală stagnează deoarece renunți la propriile visuri pentru a-i ajuta pe cei din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 mai 2022

Ai multe planuri amânate sau de care pur și simplu nu te-ai putut ocupa. Această zi pare să fie ca un nou început pentru tine. Alegi să ieși din zona de confort și să faci lucrurile într-un mod neconvențional. Această schimbare în modul de a acționa ți se potrivește perfect.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 mai 2022

Modul în care se desfășoară unele lucruri din viața ta, te iau prin surprindere. Investești multă emoție în relația personală, iar cu toate astea nu ai parte de împlinirea la care visezi. Poate totul ține de modul în care tu ți-ai construit setul de așteptări.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 mai 2022

În plan profesional ai multe lucruri pe care dorești să le pui în aplicare, chiar dacă sunt persoane care nu se încred cu adevărat în tine. Viața personală îți aduce multe satisfacții. În jurul tău ”gravitează” tot felul de persoane care încearcă să îți distragă atenția de la obiectivele propuse.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 mai 2022

Este indicat să fii mai superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 mai 2022

Stagnarea de care ai parte în plan profesional este ceva ce trebuie să îți dea de gândit. Te dezici tot mai mult de tot ceea ce reprezinți ca persoană și ajungi în diverse situații sau contexte care nu fac decât să ”îți susțină cauza”. Frustrările pe care le-ai adunat ajung să îți dicteze întreaga viață.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 mai 2022

Tonusul tău psihic are de suferit astăzi. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai, iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele acestea. Toate frustrările acumulate de-a lungul timpului ies la iveală în contexte nepotrivite.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 mai 2022

Deciziile tale, indiferent de context, sunt puse mereu la îndoială. Nu trebuie să te complaci să joci un asemenea rol social. A fi în contact cu sine presupune a lua decizii pentru sine. A face pe plac celor din jur are efect advers asupra propriului echilibru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 mai 2022

Dacă până în prezent îți cunoșteai foarte bine opțiunile, se pare că negura în care te ”zbați” nu cunoaște limite. Ai nevoie de timp pentru tine! Ești într-o continuă alergătură. Fiecare secundă este prețioasă pentru tine. Această zi petrecută în familie te ajută să îți încarci bateriile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 mai 2022

Modul în care reușești întotdeauna să te ”calibrezi” la nevoile celor din jur te ajută să dai naștere unor autentice relații de prietenie. În spatele acestei ”amortizări emoționale” există însă posibilitatea ca tu să nu fii foarte bine cu tine și cu alegerile făcute. Fii mai atentă la ceea ce simți!
Articole astro