Horoscopul zilei de 18 mai 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 mai 2021

Odată ce ai ajuns într-un punct riscant, este important să te ”propulsezi” cu determinare către zona în care îți dorești să ajungi. A sta prea mult pe gânduri poate încetini anumite reacții, iar efectele vor fi dificil de manageriat. Cunoaşterea de sine este cheia succesului în astfel de contexte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 mai 2021

Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Însă această influență o pot avea doar dacă tu le vei permite. Pentru această perioadă a vieții tale, astrele încearcă să pulseze destul de mult în casa carierei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 mai 2021

Majoritatea rivalilor încearcă să îți influențeze alegerile într-un mod negativ tocmai pentru a face drumul spre succes mult mai anevoios. Venus va fi destul de activ în casa familiei și de aceea vei fi nevoită să iei decizii importante în acest sector al vieții.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 mai 2021

Starea de bine pe care o resimți astăzi te ajută să pui la punct dezorganizarea din viața ta. Se pare că acum privești lucrurile cu mai multă claritate. Chiar dacă uneori realitatea pe care o trăiești este ”greu de cuprins”, dai tot ceea ce e mai bun din tine pentru a reuși să faci asta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 mai 2021

Ceri multe lucruri de la cei din jur și ajungi să fii destul de dezamăgită dacă așteptările pe care le proiectezi nu iau forma pe care ți-o dorești. Mercur-Saturn este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 mai 2021

Colegii de birou au întotdeauna tendința să te critice destul de dur, mai ales atunci când sunt de părere că acțiunile tale îi descalifică pe ei în fața superiorilor. În ceea ce privește un anumit proiect personal, reușești să îl finalizezi exact așa cum ți-ai dorit.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 mai 2021

Încearcă să profiți de avantajul pe care îl ai față de cei din jur, dar fă-o cu inima deschisă! Nu te mai crampona în tot felul de gânduri neconstructive. De cele mai multe ori, propriul psihic poate fi considerat cel mai aprig ”dușman”. Te trage în jos și te ”răstălmăcește” sub toate formele.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 mai 2021

În ciuda efortului de a te distanța de influența pe care o pot avea unii oameni asupra stării tale interioare, lucrurile nu iau forma pe care ți-o dorești. Te lași atrasă în mrejele energetice care te înconjoară, iar de cele mai multe ori, deciziile pe care le iei sunt riscante.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 mai 2021

Ai nevoie de mai multă motivație pentru a-ți atinge obiectivele. Pe parcursul acestei zile sunt destul de multe situații care te vor scoate din zona de confort. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză de la tot, Jupiter te împinge de la spate să ai mai mult curaj pentru a-ți depăși limitele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 mai 2021

Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai adresezi întrebări. Jupiter va fi foarte expresiv pe parcursul întregii zile, mai ales în acele momente în care vei resimți destul de intens influența pe care o au emoțiile asupra ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 mai 2021

Ești foarte jovială în raport cu cei din jur. Această atitudine, chiar și inconștientă, îl pune uneori într-o situație inconfortabilă pe partenerul tău. Știi întotdeauna să îți motivezi alegerile. Independent de acest lucru, este important să faci și alegerile potrivite. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 mai 2021

Te îndepărtezi de persoanele egocentrice și egoiste și te focusezi pe acele activități care te ajută să îți îndeplinești propriile visuri. Cei din jur te consideră a fi de necombătut atunci când în mintea ta obiectivul pe care îți dorești să îl atinzi este foarte clar.
Articole astro