Horoscopul zilei de 18 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 mai 2020

Cu un Saturn restrictiv care îți dictează acțiunile, astăzi ajungi să faci destul de multe compromisuri. Modul în care se desfășoară unele lucruri din viața ta, te iau prin surprindere. Investești multă emoție în relația personală, iar cu toate astea nu ai parte de împlinirea la care visezi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 mai 2020

Dacă ești într-o relație, te simți acaparată de ceea ce își dorește cel de lângă tine. Ajungi mereu să te desconsideri în fața nevoilor celor din jur. Începutul acestei zile este destul de promițător din punct de vedere profesional. Lucrurile se întâmplă așa cum ți le-ai proiectat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 mai 2020

Situația emoțională în care te afli astăzi îți cere să te exprimi mai mult. Atunci când vine vorba de decizii pur personale, înveți să accepți mai puțin influența partenerului și a persoanelor apropiate. Maniera în care comunici cu cei din jur atrage de partea ta persoane de încredere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 mai 2020

Chiar dacă de multe ori poate nu simți acest lucru, ești capabilă să faci schimbarea de care este nevoie pentru a avea parte de un nou început. Tensiunea acumulată în ultima perioada începe să se disperseze. Acum totul ți se prezintă într-o manieră mult mai clară.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 mai 2020

Este indicat să fii mai superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 mai 2020

Paleta de trăiri de care vei avea parte astăzi te-ar putea surprinde întru totul. Atunci când vine vorba de viața profesională, nu te simți atrasă de ideea de risc. Deși îți sunt propuse manevre imorale, alegi să nu îți încalci principiile. În viața ta ai nevoie de stabiitate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 mai 2020

De ceva timp ești mult mai încrezătoare în tot ceea ce reprezinți ca persoană, prietenă, femeie. Procesul de dezvoltare personală în care te afli te-a ajutat să ajungi la acest echilibru interior care nu mai poate fi zdruncinat. Cu o nouă aură, acum poți dezvălui lumii acele lucruri minunate care zac în tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 mai 2020

Această zi se află sub influența unei puternice și neobișnuite energii astrale. Ai grijă la excese, de orice fel! Zdruncini din rădăcini o amintire neplăcută. Tot ceea ce resimți este plin de frustare și dezamăgire. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt puse întotdeuna în practică, ai parte de aprecierea colegilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 mai 2020

Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Atunci când au loc tot felul de evenimente în familie, te retragi. Nu îți place că oamenii aleg astfel de contexte pentru a vorbi doar despre sentimentele și problemele personale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 mai 2020

Îți dai seama cât de important este timpul petrecut cu propria persoană. A sta singur nu are nicio legătură cu ideea de singurătate. Aceasta poate primi o interpretare patologică în contextul în care ajunge un mod de a fi sau de a trăi. Starea ta de spirit este agitată și ai senzația că nu îți găsești locul.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 mai 2020

Relațiile din viața ta sunt destul de restrictive. Întâmplările de astăzi îți testează capacitatea de a ierta. Ești pusă în posturi inconfortabile din cauza unei persoane al cărei scop nu îl cunoști. Nu înțelegi gratuitatea acesti gesturi ingrate. În viața personală ai parte de afecțiune și candoare din partea persoanei iubite.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 mai 2020

În plan personal, nu reușești să mai găsești punctele comune pe care le aveai odată cu partenerul de viață. Este posibil să fie vorba doar de o lipsă de sincronizare de moment. Nu lăsa ca acest sentiment pe care îl resimți să îți inunde rațiunea!
Articole astro