Horoscopul zilei de 18 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 mai 2019

Starea de bine pe care o resimți astăzi te ajută să pui la punct dezorganizarea din viața ta. Se pare că acum privești lucrurile cu mai multă claritate. Chiar dacă uneori realitatea pe care o trăiești este ”greu de cuprins”, dai tot ceea ce e mai bun în tine pentru a reuși să faci asta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 mai 2019

Ai nevoie de mai multă motivație pentru a-ți atinge obiectivele. Pe parcursul acestei zile sunt destul de multe situații care te vor scoate din zona de confort. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză de la tot, Jupiter te împinge de la spate să ai mai mult curaj pentru a-ți depăși limitele.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 mai 2019

Viața amoroasă îți aduce satisfacții nebănuite, mai ales atunci când dinamica relației dintre tine și partener te ajută să te simți împlinită. În orice context în care te afli pui propriul confort pe primul plan. Nu vrei să mai faci niciun compromis în ceea ce privește acest lucru.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 mai 2019

Ești foarte jovială în raport cu cei din jur. Această atitudine, chiar și inconștientă, îl pune uneori într-o situație inconfortabilă pe partenerul tău. Știi întotdeauna să îți motivezi alegerile. Independent de acest lucru, este important să faci și alegerile potrivite. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 mai 2019

Uneori încerci destul de agresiv să îți susții punctul de vedere, chiar dacă o astfel de atitudine nu este necesară. Cei din jur chiar nu sunt preocupați, așa cum tu consideri, de deciziile pe care le iei sau de modul în care alegi să îți petreci viața. Împlinirea pe care o trăiești în plan personal te ajută întotdeauna să faci față provocărilor de zi cu zi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 mai 2019

De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce întreprinzi. Oamenii dragi din viața ta îți reproșează constant acest lucru, mai ales atunci când transparența este esențială pentru derularea anumitor proiecte importante.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 mai 2019

Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Chiar dacă nu știi care este sursa acestei nevoi, cauți mult mai multă afecțiune în toate relațiile din viața ta. Ai nevoie de recunoștință și apropiere sufletească.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 mai 2019

Această zi este specială pentru tine. Deși nu mai sperai că se va întâmpla asta, simți cum te detașezi de persoane care te zdruncinau emoțional. Totul se calmează și acum îți dai seama că viața nu a greșit față de tine atunci când te-a forțat să te îndepărtezi de ele.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 mai 2019

Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Însă această influență o pot avea doar dacă tu le vei permite. Pentru această perioadă a vieții tale, astrele încearcă să pulseze destul de mult în casa carierei.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 mai 2019

Te simți ”blocată” în tot felul de gânduri și senzații, iar nemotivarea pe care o trăiești te face să te afunzi în rutina de zi cu zi. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 mai 2019

Lăsându-te purtată de ceea ce simți că reprezinți ca femeie, atragi invidia celor din jur. Majoritatea rivalilor încearcă să îți influențeze alegerile într-un mod negativ tocmai pentru a face drumul spre succes mult mai anevoios. Venus va fi destul de activ în casa familiei și de aceea vei fi nevoită să iei decizii importante în acest sector al vieții.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 mai 2019

Dacă până în prezent îți cunoșteai foarte bine opțiunile, se pare că ”negura” în care te zbați nu cunoaște limite. Ai nevoie de timp pentru sine. Fiecare secundă este prețioasă pentru tine. Această zi petrecută în familie te ajută să îți reîncarci bateriile.
Articole astro