Horoscopul zilei de 18 mai 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 februarie 2018

Această zi este specială pentru tine. Deși nu mai sperai că se va întâmpla asta, simți cum te detașezi de persoane care te zdruncinau emoțional. Totul se calmează și acum îți dai seama că viața nu a greșit față de tine atunci când te-a forțat să te îndepărtezi de ele.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 februarie 2018

Ești o fire caldă, sociabilă, dedicată. Ideea de rutină sau de plictiseală nu este ceva care să facă parte din viața ta. Ești într-o continuă alergătură. Nu ai timp de pierdut. Fiecare secundă este prețioasă pentru tine.  Ai senzația că te afli într-un carusel de trăiri care merge necontenit.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 februarie 2018

Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ei știu că în aceste momente ai nevoie de spațiu și timp. O persoană apropiată are nevoie de ajutorul tău. Deși tu ești mereu disponibilă din punct de vedere emoțional, astăzi alegi să rămâi retrasă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 februarie 2018

Poate cei din jur nu îți înțeleg comportamentul pe care îl adopți astăzi. Ideea este că nici măcar nu ai nevoie de acceptarea sau confirmarea lor. Firea ta independentă te ajută să nu depinzi de nimic și de nimeni. Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 februarie 2018

Atunci când au loc tot felul de evenimente în familie, te retragi. Nu îți place că oamenii aleg astfel de contexte pentru a vorbi doar despre sentimentele și problemele personale. La birou este important să rămâi conectată la ceea ce se întâmplă în jur pentru a nu pierde nicio oportunitate de promovare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 februarie 2018

Partenerul nu va fi prea încântat de deciziile pe care le iei astăzi. Va trebui să îți argumentezi alegerile. Singură, refuzi o nouă relație cu o persoană din trecut. Îți este frică să trăiești aceiași dezamăgire. Relația de prietenie pe care mizai cel mai mult a ajuns să te zdruncine din punct de vedere emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 februarie 2018

Lucrurile iau o întorsătură complet neașteptată în viața ta. Încerci să îți dai seama ce anume ai făcut tu greșit. Te simți dezamăgită și încetezi să mai speri în ideea de ”fericire în doi”. În ceea ce privește prieteniile pe care le ai, eviți să mai acorzi încredere. Ai ajuns la concluzia că orice persoană are propriile interese.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 februarie 2018

Situația critică în care te afli astăzi la birou îți cere să te exprimi mai mult. Înveți să accepți mai puțin influența partenerului și a persoanelor apropiate. Din păcate, nu știi să faci acest lucru constant și ajungi să faci din nou compromisuri. Tot ceea ce ai pierdut în raport cu o anumită persoană va fi recuperat înzecit, ai încredere!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 februarie 2018

Viața ta sentimentală nu e foarte liniștită în acest moment. Confuzia care te caracterizează ca și persoană este dăunătoare propriului echilibru. Este important să lași anumite lucruri sau evenimente sau gesturi să treacă de la sine. A le acorda mereu o conotație înseamnă a persevera în suferință și dezamăgiri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 februarie 2018

Reușești să te accepți din ce în ce mai bine cu toate defectele și calitățile pe care le ai. Ești mult mai încrezătoare în tot ceea ce reprezinți ca și persoană, prietenă, femeie. Procesul de dezvoltare personală în care te afli te-a ajutat să ajungi la acest echilibru interior care nu mai poate fi zdruncinat.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 februarie 2018

Atmosfera de lucru este incendiară încă din primele ore ale zilei. Deadline-urile foarte strânse îi deranjează peste măsură pe unii din colegi. Din păcate, conflictele sunt inevitabile. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 februarie 2018

Ai nevoie de mai multă motivație pentru a-ți atinge obiectivele. Deși evenimentele care au loc astăzi se prezintă într-o manieră benefică pentru tine, sunt totuși situații care te vor scoate din zona de confort. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză de la tot, Marte te împinge de la spate să ai mai mult curaj pentru a-ți depăși limitele.
Articole astro