Horoscopul zilei de 18 iunie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 iunie 2020

Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, sunt multe situații în care te pierzi cu firea. Ajungi chiar să nu te recunoști. La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte importante. Pentru cariera ta este esențial să înveți să preiei inițativa.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 iunie 2020

Tonusul tău psihic are de suferit astăzi. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele acestea. Toate frustrările acumulate de-a lungul timpului ies la iveală în contexte nepotrivite.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 iunie 2020

Singură, refuzi o nouă relație cu o persoană din trecut deoarece îți este frică să trăiești aceiași dezamăgire. Nu crezi în ideea de schimbare a caracterului. ”Esența” fiecăruia dintre noi iese la suprafață sub aceiași ”formă” atunci când ne aflăm în același tip de context.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 iunie 2020

Firea independentă te ajută să nu depinzi de nimeni și nimic. Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Armonia din viața de cuplu te ajută să îți urmezi visurile în plan profesional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 iunie 2020

Această zi se află sub influența unei puternice și neobișnuite energii astrale. Ai grijă la excese, de orice fel! Zdruncini din rădăcini o amintire neplăcută. Tot ceea ce resimți este frustare și dezamăgire. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt puse întotdeuna în practică, ai parte de aprecierea colegilor.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 iunie 2020

Te irită peste măsură ideea de imprevizibil. Mai ales atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, îți dorești să nu mai faci compromisuri. Acestea ajung să te ”anuleze” din punct de vedere emoțional și implicit, lipsa autenticității va fi resimțită.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 iunie 2020

Stagnarea de care ai parte în plan profesional este ceva ce trebuie să îți dea de gândit. Te dezici tot mai mult de tot ceea ce reprezinți ca persoană și ajungi în diverse situații sau contexte care nu fac decât să ”îți susțină cauza”. Frustrările pe care le-ai adunat ajung să îți dicteze întreaga viață.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 iunie 2020

Nu ești adepta lucrurilor spuse în față. Îți este teamă de adevăr, chiar dacă asta înseamnă să te ascunzi în spatele unor lucruri care te dezechilibrează din punct de vedere emoțional. Majoritatea evenimentelor care au loc astăzi la locul de muncă te fac să îți dai seama că ceea ce faci în prezent trebuie să fie ceva trecător în cariera ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 iunie 2020

Procesul de dezvoltare personală în care te afli te-a ajutat să ajungi la un echilibru interior care nu mai poate fi zdruncinat. Dacă ești într-o relație, te simți acaparată de ceea ce își dorește cel de lângă tine. Ajungi mereu să te desconsideri în fața nevoilor partenerului romantic.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 iunie 2020

Deși ai destul de multe idei de pus în practică, te simți blocată. Pentru a face ceva, orice, ai nevoie întotdeauna de confirmarea celor din jur. Atmosfera se precipită destul de mult la birou deoarece apar conflicte banale la orice pas. Niciunul dintre colegi nu optează pentru înțelegere și flexibilitate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 iunie 2020

Trăiești din nou în trecut și ajung din nou să te doară timpurile demult apuse. Unele alegeri pe care le faci nu au niciun fundament logic. Cei din jur sunt intrigați de comportamentul autodistructiv. Ești singura persoană din anturajul tău care alege mereu un stil de viață periculos.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 iunie 2020

Ești din ce în ce mai absentă în raport cu ce se întâmplă în jur, iar irascibilitatea este la cote maxime. Lucrurile se precipită destul de mult și pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un real echilibru emoțional, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic.
Articole astro